sértegetés prostituált pornószínész Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna nagyon kiakadt: a hétvégén az egyik posztja miatt nagyon megsértette az egyik portál. Videójában a közelgő választások is szóba kerültek, ő pedig elmondta, úgy érzi, ő is indulhatna bármilyen posztért. 

Annácska a sértésekre reagálva ismét egy videót tette közzé. A legnagyobb baja a három jelzővel volt, amelyekkel illették a cikkben: playmate, pornós és prostituált.

Kelemen Anna meztelenül, a szőnyegen pucsít: fotó (18+) Forrás: Instagram/Kelemen Anna

Szerinte attól, hogy valaki egyszer playmate lesz, nem marad örökké az. Annácska pornósnak nem nevezné magát, mindössze arról van szó, hogy akkor éppen ahhoz volt kedve, ezért születhettek róla olyan felvételek. A harmadik, a prostituált jelzővel kapcsolatban pedig ezt mondta:
"Oké, prostituált vagyok, szerintem sokan mások is prostituáltak, nem mindegy, milyen szinten. Magánügyem, hogyan élem az életem, szívem joga egy jól bevált demokratikus államban, hogy ne kelljen magyarázkodnom."

Eljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-eljegyeztek-oszter-alexandrat.htmlNégy éve él együtt kedvesével, Popovics Tamással Oszter Alexandra színésznő, Oszter Sándor lánya. A kapcsolatuk most tényleg komolyra fordult, Tamás megkérte Alexandra kezét. Úgy tervezik, nyáron lesz az esküvő.TV + SztárokOrigoMajka nem volt ott Curtis titkos esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-majka-nem-volt-ott-curtis-titkos-eskuvojen.htmlNagy meglepetést okozott, hogy Curtis titokban megnősült. Az esküvői képek szombaton kerültek nyilvánosságra, először Curtis posztolt egy képet, amin éppen a gyűrűt húzza Kriszti ujjára, majd sorra érkeztek a barátok posztjai is.TV + SztárokOrigoPataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizett Anna Kurnyikova – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bikiniben-szexizett-anna-kurnyikova.htmlAnna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha. TV + Sztárok--Brutálisan megtámadták Arnold Schwarzeneggerthttp://www.life.hu/sztarok/20190519-brutalisan-megtamadtak-arnold-schwarzeneggert-egy-testepitoversenyen-vett-reszt-a-johannesburghoz.htmlBrutális támadás áldozata lett Dél-Afrikában Arnold Schwarzenegger: a színészt egy nyilvános eseményen rúgta meg egy férfi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.