Sztárok, akik híressé válásuk előtt randiztak: Liam Neeson és Helen Mirren is egy párt alkottak egykor

Forrás: Getty Images -
Keira Knightley Helen Mirren Zooey Deschanel Reese Witherspoon Liam Neeson randi Chris O'Donnell Jamie Dornan Chris Evans Jason Schwartzman Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általános, hogy a hírességek többnyire egymással próbálnak kapcsolatot teremteni, szakmabeli párt választanak, olyat, aki tudja, mivel jár ez a hivatás. És úgy tűnik, hogy már a karrierjük kezdetén is egymás társaságát keresték a szárnyukat próbálgató színészek és sztárok. Íme, azok a hírességek, akik még az ismertté válásuk előtt randiztak.

Liam Neeson és Helen Mirren

A két sztár nevét ma már mindenki ismeri, de volt idő, amikor még ők is csak küzdöttek a jó szerepekért. Azokban az időkben ez a két színész egymásba kapaszkodott, mint kiderült, 5 évig alkottak egy párt a 80-as években, amikor még mindketten szinte teljesen ismeretlenek voltak a nagyközönség számára.

Liam Neeson és Helen Mirren Forrás: Getty Images


Reese Witherspoon és Chris O'Donnell

Reese Witherspoon nagy mozicsillag lett, Chris O'Donnell pedig főként az olyan televíziós sorozatokban szerzett hírnevet, mint az NCIS. 1993-ban azonban mindketten csak a karrierjük elején tartottak, és fogalmuk sem volt arról, hogy egyszer mindenki ismerni fogja őket. Akkoriban randiztak egymással, Reese még csak 16 éves volt.

Reese Witherspoon és Chris O'Donnell Forrás: Getty Images


Keira Knightley és Jamie Dornan

2003-ban Keira Knightley már elindult a híressé válás útján, de még messze nem volt olyan sikeres és ismert színésznő, mint manapság. Jamie Dornan pedig még nagyon távol volt attól a szereptől, ami híressé tette, vagyis a Szürke ötven árnyalatának főszerepétől. A sztárpár két évig volt együtt, vagyis 2005-ig.

Keira Knightley és Jamie Dornan (2004) Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Evan Agostini


Zooey Deschanel és Jason Schwartzman

A két sztár akkor kezdett randizni, amikor még csak 19 évesek voltak, és még mindketten nagyon távol álltak az ismertségtől. Zooey Deschanel számára a Majdnem híres című film hozta el az áttörést 2000-ben, míg Jason Schwartzman az Okostojás című vígjátékkal futott be. A pár egészen 2005-ig együtt maradt, vagyis a karrierjük beindulása után is kitartott egy darabig a szerelmük.

Jason Schwartzman és Zooey Deschanel (2004) Forrás: WireImage/George Pimentel


Jessica Biel és Chris Evans

Ugyan Jessica Biel már ismert volt akkor, amikor Chris Evansszel összejöttek, hiszen a Hetedik mennyország című sorozat óriási siker volt, de a színész esetében még éveket kellett várni az igazi áttörésre. Számára az Amerika kapitány hozta el a hírnevet, de 2001-ben, amikor a kapcsolatuk indult, Chris még teljesen ismeretlen volt az emberek számára. Kapcsolatuk 2005-ig tartott.

Jessica Biel és Chris Evans (2001) Forrás: WireImage/Gregg Deguire

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.