Berki Krisztiánra két év felfüggesztettet kért az ügyészség: fiktív számlák befogadása a vád

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
ügyészség börtön felfüggesztett börtön Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év felfüggesztett börtönbüntetést kért az ügyszség Berki Krisztiánra, aki ellen 5 millió forint értékű adócsalás a vád.

Berkinek és egykori üzlettársának fiktiv számlák befogadása miatt kell felelnie. Összesen kb. 6 milliárd forint értékű adócsalásról van szó, amelyben Berki része 5 millió forint. Társa ellen letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség, míg a reality-celeb ellen1 évet két évre felfüggesztve.

Kiderült, miből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki szűkszavúan válaszolt a Blikknek:

Ez nem az az ügy, ami miatt nekem kellene szégyellnem magam”

– mondta a celeb, akinek ügyvédje elárulta, mennyire elégedett ügyfele a döntéssel.

„Ügyfelem esetében mindössze ötmillió forintról van szó, úgy gondolom, ő az egyik legkisebb mértékben érintett vádlott az ügyben. Amennyiben ügyfelem úgy dönt, a vádirattal megegyezően elismeri a bűnösségét, akkor a legrosszabb esetben kaphat egy évet, két évre felfüggesztve. A belső arányosság elvét, valamint a hazai joggyakorlatot figyelembe véve a felfüggesztés mértékét és a büntetés hatályosságát is igen súlyosnak tartom” – nyilatkozta dr. Szilágyi Roland.

Völgyesi Gabit nagyon csúnyán megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-volgyesi-gabit-nagyon-csunyan-megalaztak-az-iskolaban.htmlVölgyesi Gabi most gyerekeknek segít, hogy magabiztos és sikeres felnőttek lehessenek, ő ugyanis nagyon mély lelki sebeket kapott az iskolában annak idején: átadja a tapasztalatait. TV + Sztárok--Elveszítette 22 éves lányát a Slipknot zenészehttp://www.life.hu/sztarok/20190520-22-eves-lanyat-vesztette-el-a-slipknot-zenesze.html22 éves korában elhunyt a Slipknot zenészének lánya. TV + Sztárok--Sztárok, akik híressé válásuk előtt randiztak: Liam Neeson és Helen Mirren is egy párt alkottak egykorhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-sztarok-akik-hiresse-valasuk-elott-randiztak-liam-neeson-es-helen-mirren.htmlÁltalános, hogy a hírességek többnyire egymással próbálnak kapcsolatot teremteni, szakmabeli párt választanak, olyat, aki tudja, mivel jár ez a hivatás. És úgy tűnik, hogy már a karrierjük kezdetén is egymás társaságát keresték a szárnyukat próbálgató színészek és sztárok. Íme, azok a hírességek, akik még az ismertté válásuk előtt randiztak. TV + SztárokOrigoEzt súgta Harry herceg Meghan Markle fülébe, amikor bemutatták fiukat a világnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-ezt-sugta-harry-herceg-meghan-markle-fulebe-amikor-bemutattak-fiukat-a-vilagnak.htmlHivatásos szájról olvasó árulta el, mit is súgott Harry herceg a felesége, Meghan Markle fülébe akkor, amikor bemutatták a nyilvánosság előtt a kisfiukat. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoMatthew McConaughey 31 év után vette át érettségi bizonyítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-matthew-mcconaughey-31-ev-utan-vette-at-erettsegi-bizonyitvanyat.htmlHarmincegy évet várt Matthew McConaughey arra, hogy átvegye az érettségi bizonyítványát. A napokban végre megtette, és beszédet is mondott egykori iskolájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.