Pornófüggőségéről vallott Jada Pinkett-Smith

Forrás: Getty Images -
pornó Willow Smith Will Smith pornófüggő Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith felesége, Jada Pinkett-Smith elárulta, korábban pornófüggő volt.

Folytatódott Jada Pinkett-Smith családi videósorozata, amelyben rendre olyan témákat boncolgat, amelyek mások számára bizonyára tabunak számítanak. A sztáranyuka most például arról vallott őszintén, hogy korábban pornófüggő volt.

Igen, pornófüggő voltam. De ez még akkoriban történt, amikor nem volt párkapcsolatom. Egészségtelen volt a kapcsolatom a pornóval, most már belátom. Gyakorlatilag egyfajta űrt szerettem volna vele kitölteni az életemben."

A vallomás után lánya, Willow is elárulta, hogy ő mindössze 11 éves volt, amikor életében először látott felnőttfilmet.

Minden barátnőm azzal nyaggatott, hogy ezt néznem kell."

Így búcsúznak a kollégák Niki Laudátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-igy-bucsuznak-a-kollegak-niki-laudatol.htmlSzívszorító bejegyzésekkel emlékeznek meg a közösségi oldalon a kollégák a tegnap elhunyt Niki Laudára. TV + Sztárok--Cicciolinát egy tévéműsorban alázta meg volt kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-cicciolinat-egy-tevemusorban-alazta-meg-volt-kollegaja.htmlCicciolina nagyon megalázva érezte magát, miután volt kollégája csúnya dolgokat nyilatkozott róla: perre megy. TV + Sztárok--Fiatal hódolói vannak Gregor Bernadettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fiatal-hodoloi-vannak-gregor-bernadettnek.htmlGregor Bernadett elárulta, mostanában rengeteg levelet kap nála jóval fiatalabb hódolóktól. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--Akár 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190521-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi nem fogadta el a vádalkut, ezzel azt kockáztatja, hogy akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. A zenész azonban ártatlannak érzi magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyönyörű menyasszonyi ruhában fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-gyonyoru-menyasszonyi-ruhiban-fotoztak-karpati-rebekat.htmlKárpáti Rebeka gyönyörű menyaszonyi ruhában pózolt egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.