Rubint Rella megmutatta smink nélküli arcát és a szeplőit is

bőr szeplő smink Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában gondosan ápolt külsővel láthatjuk Rubint Rellát, ám most megmutatta, hogyan fest reggel, amikor még nem sminkeli ki magát. 

„Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdek megbarátkozni a szeplőimmel.. Pár éve még mindenféle kezelést nézegettem, mivel tudnám halványítani vagy teljesen eltűntetni őket.. Aztán rájöttem, hogy ez is én vagyok. Nem szabad változtatni magamon. Minden pici folt az én személyiségemet hordozza” – írta Instagram-oldalára feltöltött posztjában Rubint Rella.

A fiatal lány nemcsak smink nélküli arcát, hanem a szeplőit is megmutatta. A képhez számos komment érkezett, követői örülnek neki, hogy megmutatta természetes szépségét.

„Szeressük magunkat úgy, ahogy vagyunk! Ez ma még nem divat, de nagyon jó érzés! A természetesség alapjában véve mindenkinek jól tud állni, csak jól kell tudni viselni!” – írta az egyik kommentelő.

Így búcsúznak a kollégák Niki Laudátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-igy-bucsuznak-a-kollegak-niki-laudatol.htmlSzívszorító bejegyzésekkel emlékeznek meg a közösségi oldalon a kollégák a tegnap elhunyt Niki Laudára. TV + Sztárok--Cicciolinát egy tévéműsorban alázta meg volt kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-cicciolinat-egy-tevemusorban-alazta-meg-volt-kollegaja.htmlCicciolina nagyon megalázva érezte magát, miután volt kollégája csúnya dolgokat nyilatkozott róla: perre megy. TV + Sztárok--Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoEzek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.