Brad Pitt és Leonardo DiCaprio elképesztően sármosak voltak Cannes-ban

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Brad Pitt Cannes film jóképű sármos Leonardo DiCaprio Volt egyszer egy Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztiválon mutatta be új filmjét Leonardo DiCaprio és Brad Pitt. A két színészt már régen láttuk ennyire jó formában, fantasztikusan néztek ki. 

Quentin Tarantino rendezésében mutatták be a cannes-i filmfesztiválon Brad Pitt és Leonardo DiCaprio új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A két színész együtt vonult a vörös szőnyegen a fotósok kameráinak kereszttüzében. Ott és a bemutatót követő sajtótájékoztatón is számos fotó készült róluk, amelyen látható: elképesztően sármosak még mindig. Mindkettőjükre igaz, hogy rajongóik régen láthatták őket ennyire kirobbanó formában. Bizonyára nők millióinak szíve dobbant meg egyszerre.

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio Cannes-ban, a vörös szőnyegen Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Ha a film is ilyen jó lesz... Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Teljesült Kis Grófo vágya: születésnapján tarthatták kislányuk keresztelőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-teljesult-kis-grofo-vagya-szuletesnapjan-tarthattak-kislanyuk-keresztelojet.htmlHatalmas bulit csaptak Kis Grófo harmadik gyermekének keresztelőjén, amelyet éppen a zenész születésnapján tartottak. Ezzel teljesült az énekes vágya. TV + SztárokOrigoKiss Péter mindenkit legyőzött élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-kiss-peter-mindenkit-legyozott-elete-elso-para-kajakkenu-europa-bajnoksagan.htmlKiss Péter élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságán mindenkit maga mögé utasítva hozta el az aranyérmet. Nagy meglepetést okozott. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó: "Rettentően érzékeny vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190522-keresztes-ildiko-rettentoen-erzekeny-vagyok.htmlKeresztes Ildikó elárulta, a kemény külső csak látszat: valójában nagyon is érzékeny a személyisége. TV + SztárokOrigoAz ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Pataki Zita a sorstársainak szeretne segítenihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pataki-zita-sorstarsainak-szeretne-segiteni.htmlPataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.