Kiss Péter mindenkit legyőzött élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságán

Európa-bajnokság Kiss Péter kajak kajak-kenu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Péter élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságán mindenkit maga mögé utasítva hozta el az aranyérmet. Nagy meglepetést okozott.

A 16 éves Kiss Péter csupán egy éve kezdett el komolyan kajakozni, előtte paraúszó volt, ennek ellenére sikerült mindenkit maga mögé utasítania élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságán. Rendkívül erős ellenfelei voltak, de így is nyerni tudott.

Az előfutamában az olimpiai bajnokot és a világbajnokot is egyaránt nagyon megverte, volt is nagy csodálkozás

kajakkenusport.hu-nak

Rúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigoJohnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Sofőrként keresi a kenyerét Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-soforkent-keresi-a-kenyeret-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát. TV + SztárokOrigoBoros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoOszter Sándor elárulta, milyen volt lánya, Oszter Alexandra eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-oszter-sandor-elarulta-milyen-volt-lanya-oszter-alexandra-eljegyzese.htmlOszter Alexandra kezét egy nagyszabású bulin kérte meg párja, Popovics Tamás. Mindenki könnyekig hatódott. TV + Sztárok--Pécsi Ildikónak a mostani volt élete legszomorúbb születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pecsi-ildikonak-a-mostani-volt-elete-legszomorubb-szuletesnapja.htmlPécsi Ildikó betöltötte a 79. életévét, ám a nagy ünneplés elmaradt. A művésznő elárulta, hogy ez élete legszomorúbb születésnapja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.