Meghan Markle az X-Faktor egyik énekesére vetett szemet

Matt Cardle X-Faktor Meghan Markle Meghan hercegné Randevú Harry herceg közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak kezdeményezőnek bizonyult a randevúzás terén Meghan Markle, mielőtt megismerte Harry herceget. Egyszer például az X-Faktor egyik énekesére vetett szemet. Üzenetet is írt a férfinek az egyik közösségi oldalon.

Meghan hercegné szingliként élt, miellőtt megismerte Harry herceget. A Daily Star cikke szerint igencsak kezdeményezőnek is bizonyult a randevúzás terén. Úgy tudni, hogy egy alkalommal az X-Faktor egyik énekesére, Matt Cardle-re vetett szemet.

A férfi követni kezdte a színésznőt az egyik közösségi oldalon, Meghan Markle pedig azonnal visszakövette. Nem sokkal később pedig üzenetet is írt a férfinek. „Matt nem hitte el, hogy egy olyan hollywoodi csillag, mint Meghan, pontosan tudja, hogy ki ő” – mesélte egy bennfentes.

Személyes találkozóra azonban nem került sor, hiszen Matt akkor kezdett járni barátnőjével, akivel még most is együtt vannak. Néhány üzenetváltás után a kapcsolat megszakadt.

Matt Cardle-re vetett szemet Meghan Markle Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett

Kiss Péter mindenkit legyőzött élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-kiss-peter-mindenkit-legyozott-elete-elso-para-kajakkenu-europa-bajnoksagan.htmlKiss Péter élete első para kajak-kenu Európa-bajnokságán mindenkit maga mögé utasítva hozta el az aranyérmet. Nagy meglepetést okozott. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó: "Rettentően érzékeny vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190522-keresztes-ildiko-rettentoen-erzekeny-vagyok.htmlKeresztes Ildikó elárulta, a kemény külső csak látszat: valójában nagyon is érzékeny a személyisége. TV + SztárokOrigoAz ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Pataki Zita a sorstársainak szeretne segítenihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pataki-zita-sorstarsainak-szeretne-segiteni.htmlPataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak. TV + Sztárok--Aurelio a közösségi oldalán üzent követőinek az emberrablási ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-aurelio-a-kozossegi-oldalan-uzent-kovetoinek-az-emberrablasi-ugyevel-kapcsolatban.htmlAz emberrablással vádolt Aurelio hazatérve a bíróságról a közösségi oldalán üzent követőinek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.