Teljesült Kis Grófo vágya: születésnapján tarthatták kislányuk keresztelőjét

Forrás: Tv2 -
Kis Grófo kislány keresztelő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bulit csaptak Kis Grófo harmadik gyermekének keresztelőjén, amelyet éppen a zenész születésnapján tartottak. Ezzel teljesült az énekes vágya. 

Kis Grófo immár háromgyermekes boldog apuka, két kisfiuk mellé ezúttal egy kislány érkezett. A picit Brilliánának becézik, hiszen egy kis kincsnek tartják. A zenész elárulta, már a baba keresztelőjére is sort kerítettek, amit ráadásul Kis Grófo születésnapján tartottak.

Kis Grófo kislányát a zenész születésnapján keresztelték Forrás: Tv2

Ez volt az én vágyam, és az Isten meghallgatta a kéréseimet,

Pataki Zita a sorstársainak szeretne segítenihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pataki-zita-sorstarsainak-szeretne-segiteni.htmlPataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak. TV + Sztárok--Aurelio a közösségi oldalán üzent követőinek az emberrablási ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-aurelio-a-kozossegi-oldalan-uzent-kovetoinek-az-emberrablasi-ugyevel-kapcsolatban.htmlAz emberrablással vádolt Aurelio hazatérve a bíróságról a közösségi oldalán üzent követőinek. TV + SztárokOrigoAndytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoRúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigoJohnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Boros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.