Galambos Lajos hajlandó alkut kötni: szeretné, ha vége lenne a pernek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
egyezség közmű Galambos Lajos Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost és több társát közműlopással vádolják, de most pont kerülhet az ügy végére. A zenész hajlandó egyezséget kötni, ha rendezik a vádirat hibáit.

Évek óta húzódik Lagzi Lajcsi és társainak ügye, közműlopással vádolják őket. Most azonban pont kerülhet minden végére. Habár korábban Lajcsi elutasította a vádalkut, most hajlandó egyezséget kötni, de ehhez rendezni kell a vádirat hibáit. Saját és társai egészsége érdekében döntött így.

Lagzi Lajcsi alkut kötne Fotó: Polyák Attila - Origo

én sem szeretnék ebbe belehalni...”

RipostnakKérjük, hogy a vádiratból kerüljön ki a vesztegetés vádja, hiszen ez bizonyítottan nem történt meg. Emellett szeretnénk, ha a valós összeg szerepelne a papírokban, hiszen miközben azokban több mint 100 millió forint szerepel, a valóságban 47 millió forintról van szó, amelyet már ki is fizettünk a szolgáltatóknak. Ezt a tényt is kifelejtették a vádiratból...” –

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoVárkonyi András nem tudja feldolgozni lánya elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-varkonyi-andras-nem-tudja-feldolgozni-lanya-elveszteset.htmlVárkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huSebestyén Balázs nem tudja mi lesz a műsorával: egyelőre szünetel a forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20190523-sebestyen-balazs-nem-tudja-mi-lesz-a-musoraval-egyelore-szunetel-a-forgatas.htmlSebestyén Balázs egyetlen műsora, a Gyertek át! nem forog tovább: a műsorvezető nem tudja, mi lesz a show sorsa. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy mesterember sem vállal szívesen munkát Galambos Lajosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-egy-mesterember-sem-vallal-szivesen-munkat-galambos-lajosnal-mocsa.htmlNincs szakember, aki szívesen vállana munkát Galambos Lajosnál: a harmincmillió forint értékű áram-, víz- és gázlopással meggyanúsított trombitás ügyébe ugyanis még véletlenül sem akarnak belekeveredni. A zenész álnevet használ, ha valami meghibásodik mocsai birtokán, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPolgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-polgar-tunde-raszorulokon-segit-soha-ne-felejti-el-hogy-valaha-o-is-nelkulozott.htmlMa már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. TV + SztárokOrigoÚjabb bizonyítékot találtak arra, hogy Tupac élhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ujabb-bizonyitekot-talaltak-arra-hogy-tupac-el.htmlÁllítják, Tupac ma is él, ugyanis előkerült róla egy két évvel ezelőtti videó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.