Hajdú Péter még mindig nem mutatta be gyerekeinek új szerelmét

Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO -
Alföldy Anna gyerekek Ciprus szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elárulta, mi az oka annak, hogy még mindig nem mutatta be párját gyerekeinek.

Bár már túl vannak életük első közös nyaralásán, Hajdú Péter még mindig nem mutatta be gyerekeinek szerelmét, Alföldy Annát. Öt hónapja vannak együtt, a műsorvezető viszont nem érzi még elérkezettnek az időt a találkozásra.

Tudom, hogy nagyon össze kellene már hozni ezt a találkozót, de valahogy eddig még nem sikerült. Nem dugdosom előlük Annát, az ő jelenlétükben is szoktunk telefonon beszélni, de személyesen még nem találkoztak. Korábban mindig azt mondtam, hogy csak olyan lányt mutatok majd be nekik, akivel komolyak a szándékaim, márpedig Annával természetesen komolyan gondoljuk. Szoktam erről beszélni a gyerekekkel, de nem szeretném, hogy egyfajta presszióként éljék meg, amit rájuk akarok erőltetni. De ami késik, nem múlik” – nyilatkozta a műsorvezető a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.