Kiszel Tünde lánya, Donatella édesanyja naptárbemutatóján villantott

édesanya Kiszel Tünde ruha villantás Hunyadi Donatella cipzár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde naptárbemutatóján természetesen részt vett imádott lánya, Donatella is, aki sokáig kutatott a tökéletes ruha után. A fiatal lány elárulta, hogy a cipzárjával akadt egy kis gond az este folyamán.

Minden évben rengetegen várják, hogy megjelenjen Kiszel Tünde újabb naptára. Ezt legutóbbi alkalommal is egy hatalmas bulival ünnepelték meg, amelyre a naptárdíva lánya, Donatella is nagyon készült. Sokáig kereste a tökéletes ruhát, amivel végül nem minden ment rendben.

„Már ott voltunk a bemutatón, leültem enni. Megettem a spagettimet, jó sokat, és hát fölálltam, és a cipzárja szépen elszakadt” – mesélte Donatella a Pénzt vagy éveket! című műsorban.

„Donatella villantott” – nevetett Kiszel Tünde.

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoEzért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi hangját szinkronizálták az Apám beájulna című filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-csosz-bogi-hangjat-szinkronizaltak-az-apam-beajulna-cimu-filmben.htmlCsősz Bogi elárulta, annak idején végig szinkronizálták az Apám beájulna című filmben. TV + Sztárok--Baukó Éva és Aurelio a közösségi oldalakon osztják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-bauko-eva-es-aurelio-a-kozossegi-oldalakon-osztjak-egymast.htmlBaukó Éva és Aurelio ezúttal is a közösségi oldalaikon osztják egymást, nem tudnak meglenni békében. TV + SztárokOrigoSáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távolhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-safar-aniko-lanyaban-nyomott-hagyott-hogy-anyja-sokat-volt-tavol.htmlSáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózták Emily Ratajkowskit – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-anyaszult-meztelenul-fotoztak-emily-ratajkowskit.htmlEmily Ratajkowski újra ledobta a textilt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.