Az alattvalók szerint ez lehet az oka annak, hogy Katalin hercegné kezét állandóan sebtapaszok borítják

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
seb sebtapasz sérülés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné ismét sebtapasszal a kezén jelent meg egy hivatalos eseményen.

A rajongók már-már megszokhatták, hogy nincs olyan alkalom, hogy ne lenne sebtapasz Katalin hercegné kézfején vagy ujjain. Folyamatosan találgatják, vajon mit csinálhat, hogy mindig megsérül...

Katalin hercegné keze ismét sebes Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A The Sun azt írja, a hercegné igyekszik a bőre színéhez illő sebtapaszt választani, de az alattvalók így is kiszúrják az aprócska sebeket. Volt már tapasz a jobb- és balkezén is, a legutóbbi hivatalos eseményén pedig mindkettőn.

Sokak szerint háziállat okozhatja a sérüléseket, vagy macska karmolja meg, vagy pedig a kutyájuk harapdálja meg. Mások azonban meg vannak róla győződve, hogy a házimunka teszi: vagy a kertészkedés során szerzi a sebeket, vagy pedig egyéb otthoni teendők okozzák.

Elképesztő vagyont hagyott hátra Niki Laudahttp://www.life.hu/sztarok/20190524-elkepeszto-vagyont-hagyott-hatra-niki-lauda.htmlÓriási vagyont hagyott hátra halála után Niki Lauda. TV + Sztárok--Berki Krisztián közösségi oldalán mondta el, egyesek miért nem jutnak nagy vagyonhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-berki-krisztian-kozossegi-oldalan-mondta-el-egyesek-miert-nem-jutnak-nagy-vagyonhoz.htmlAdócsalással vádolják Berki Krisztiánt, aki beismerte bűnösségét. Közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogalmazták ügyvédjével a beismerő vallomását. A szöveghez írt bölcsességek között pedig azt is elárulta, hogy a tanult emberek miért nem jutnak nagy vagyonhoz. TV + SztárokOrigoJordán Tamás összeköltözött barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-jordan-tamas-osszekoltozott-baratnojevel.htmlJordán Tamás összeköltözött kedvesével. TV + Sztárok--Durván beszólt Tóth Andinak egy követőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190523-durvan-beszolt-toth-andinak-egy-kovetoje.htmlTóth Andi kiposztolta közösségi oldalára, milyen rosszindulatú üzenetekkel bombázzák nap mint nap. TV + SztárokOrigoNótár Mary szerint törvénytelenül, bosszúból tiltották le a klipjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-notar-mary-szerint-torvenytelenul-bosszubol-tiltottak-le-a-klipjet.htmlAz énekesnő klipjét letiltották, Nótár Mary szerint törvénytelenül és bosszúból. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.