Vajna Timi szeptemberben elhagyja a budai villát, amelyben Andy Vajnával éltek

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi Villa Buda otthon Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi januárban vesztette el a férjét, Andy Vajnát, de a fájdalma egyelőre nem enyhül. Sajtóértesülések szerint a budai közös otthonukból is azért akar elköltözni, mert az ott átélt közös emlékek nagyon felkavarják.

Vajna Timi és férje, Andy Vajna sok szép emléket gyűjtöttek a közös otthonukban, amelyet Timi most elhagyni készül. Állítólag szeptemberre tervezi a költözést, nem hosszabbította meg tovább a szerződést.

Vajna Timi nem tudja feldolgozni férje halálát Forrás: instagram.com/timeavajna

Úgy döntött, a nyarat még a villában tölti, ősztől pedig megpróbál a környezetváltozásból erőt meríteni. Szeptember 1-jéig él a mostani szerződés, de már lélekben készül a költözésre" – tudta meg a Blikk Vajna Timi egy ismerősétől. Az özvegy gyakran posztol a férjéről, felidézi a közös emlékeiket, amelyek sok fájdalommal járnak. Az idő egyelőre nem enyhítette Timi fájdalmát.

Vajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent neki

Vajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.