Gaál Noémi: "Nehéz újrakezdeni, de az élet megy tovább"

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Maloveczky Miklós szakítás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy év után szakított egymással Gaál Noémi és Maloveczky Miklós. Gaál Noémi szerint nehéz az újrakezdés.

Ahogy mi is megírtuk: 14 év párkapcsolat után szakított Gaál Noémi időjós és kedvese, Maloveczky Miklós.

A Blikknek a pár egy ismerőse elmondta, hogy sok minden megváltozott közöttük. "Úgy tudom, igazából az utolsó néhány hónap nem volt zökkenőmentes, akkor érezhette meg Noémi, valami nincs rendben, de Miki mindig megnyugtatta. Máig nem derült ki pontosan, hogy mi is történt... Noémi azonban még sokáig hitt abban, hogy végül kibékülnek Miklóssal" – mesélte az ismerősük.

Gaál Noémi és párja 14 évig éltek együtt Forrás: TV2

A lap úgy tudja, a műsorvezető hazaköltözött Kaposvárra, hogy kitisztuljon a feje, és a családja közelében lehessen, talán itt sikerült elengednie a múltat. Megkeresték Gaál Noémit is, aki szűkszavúan annyit mondott:

"Bár Mikivel megbeszéltük, hogy többé nem nyilatkozunk a témában, ő ehhez nem tartotta magát. Én tartom magam az ígéretemhez. Amúgy köszönöm, jól vagyok. Persze nehéz újrakezdeni, de az élet megy tovább, teszem a dolgomat..." – zárta a beszélgetést Gaál Noémi.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kapcsolatara-jo-hatassal-volt-kislanyuk-erkezese.htmlKucsera Gábor elárulta, hogyan hatott a családjukra és a kapcsolatukra kislányuk érkezése. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella édesanyja naptárbemutatóján villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kiszel-tunde-lanya-donatella-edesanyja-naptarbemutatojan-villantott.htmlKiszel Tünde naptárbemutatóján természetesen részt vett imádott lánya, Donatella is, aki sokáig kutatott a tökéletes ruha után. A fiatal lány elárulta, hogy a cipzárjával akadt egy kis gond az este folyamán. TV + SztárokOrigoTóth Andi elárulta, hogyan kezeli a rosszindulatú követőket a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190525-toth-andi-elarulta-hogyan-kezeli-a-rosszindulatu-kovetoket-a-kozossegi-mediaban.htmlSzidalmazta egyik rajongója a közösségi oldalon Tóth Andi énekesnőt. Az X-Faktor egykori győztesének rosszul estek a kemény szavak, elárulta, hogyan küzd meg az ilyesmivel. TV + SztárokOrigoÁllítják: titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190525-a-jelek-szerint-titokban-ferjhez-ment-demcsak-zsuzsa.htmlAz Ázsia Expressz második évadának forgatása miatt utazott Ázsiába Demcsák Zsuzsa. Ám nem jött haza a többi stábtaggal, egy bennfentes szerint pedig azért, mert nászúton van. Az ujján is karikagyűrű csillog. TV + SztárokOrigoKim Kardashian soha nem látott fotókat mutatott esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kim-kardashian-soha-nem-latott-fotokat-mutatott-eskuvojerol.htmlÖt évvel ezelőtt kelt egybe Kim Kardashian és Kanye West. Ebből az alkalomból soha nem látott fotókat mutattak esküvőjükről. TV + Sztárok--Sztárok, akik ikonikus szerepeket utasítottak vissza: John Travolta és Christina Applegate is megbánta döntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190524-sztarok-akik-ikonikus-szerepeket-utasitottak-vissza-john-travolta-christina-applegate.htmlA színészek a karrierjük kezdetén szinte mindenféle munkát és felkérést elvállalnak, később azonban már nyugodtan válogathatnak a szerepek között, és eldönthetik, melyik karakter bőrébe bújnának bele szívesen. Sokéves tapasztalataik ellenére azonban nem határoznak mindig jól. Az alábbi színészek ikonikus szerepeket utasítottak vissza, és meg is bánták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.