VV Era teljesen átalakult: rá sem lehet ismerni legutóbbi fotóján

Forrás: RTL Klub -
fotó ValóVilág 9 VV Era változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Era alig hasonlít önmagára nemrég feltöltött fotóján: nagyon megváltozott. 

A ValóVilág kilencedik szériájában feltűnt VV Era teljesen megváltozott azóta, hogy kiesett a játékból. Nemrég feltöltött fotóján legalábbis ez látszik.

VV Era így nézett ki a villában Forrás: RTL Klub

A felvétel elnyerte a rajongói tetszését is, nem győzték dicsérni a celebet, akit korábban nagyon sokan bántották, de úgy tűnik, ő erőt merített a megaláztatásokból.

Nicole Scherzinger fürdőruhában villantott formás fenekethttp://www.life.hu/sztarok/20190521-nicole-scherzinger-furdoruhaban-villantott-formas-feneket.htmlMár a Pussycat Dollsban töltött évek alatt is rengeteg rajongója volt Nicole Scherzingernek, akiknek a száma azóta sem csökkent. Most megmutatta nekik szexi fenekét. TV + Sztárok--Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kapcsolatara-jo-hatassal-volt-kislanyuk-erkezese.htmlKucsera Gábor elárulta, hogyan hatott a családjukra és a kapcsolatukra kislányuk érkezése. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella édesanyja naptárbemutatóján villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kiszel-tunde-lanya-donatella-edesanyja-naptarbemutatojan-villantott.htmlKiszel Tünde naptárbemutatóján természetesen részt vett imádott lánya, Donatella is, aki sokáig kutatott a tökéletes ruha után. A fiatal lány elárulta, hogy a cipzárjával akadt egy kis gond az este folyamán. TV + SztárokOrigoTóth Andi elárulta, hogyan kezeli a rosszindulatú követőket a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190525-toth-andi-elarulta-hogyan-kezeli-a-rosszindulatu-kovetoket-a-kozossegi-mediaban.htmlSzidalmazta egyik rajongója a közösségi oldalon Tóth Andi énekesnőt. Az X-Faktor egykori győztesének rosszulestek a kemény szavak, elárulta, hogyan küzd meg az ilyesmivel. TV + SztárokOrigoKim Kardashian soha nem látott fotókat mutatott esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kim-kardashian-soha-nem-latott-fotokat-mutatott-eskuvojerol.htmlÖt évvel ezelőtt kelt egybe Kim Kardashian és Kanye West. Ebből az alkalomból soha nem látott fotókat mutattak esküvőjükről. TV + Sztárok--Meghan Markle Amerikába utazna kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-meghan-markle-amerikaba-utazna-kisfiaval.htmlMeghan Markle azt tervezi, minél előbb megismerteti a kisfiával amerikai felmenőinek történetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.