Vándor Éva unoka tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vándor Éva elárulta, hamarosan újabb tetoválást varrat magára, amelyet kisunokája, Jónás ihletett.

Megszületett Vándor Éva első unokája, Jónás. A színésznő ebből az alkalomból a TV2 Mokkájában vendégeskedett, és elárulta, jelen volt a lánya szülésénél, és ő volt az, aki végül elvágta a köldökzsinórt.

Beszélt arról is, hogy hat évvel ezelőtt megcsináltatta élete első tetoválását, és azóta minden esztendőben újabb mintát varratott magára. Szerencsére a színházban sem néznek rá emiatt rossz szemmel. Igazi függőség ez számára, immár egy újabb tetováláson gondolkodik, amelyet az unokája ihletett.

A csillagképét szeretném magamra tetováltatni. Egyik barátnőmnek van egy olyan, hogy a mamája és az ő csillagképe össze van boronálva, és egy hasonlót szeretnék én is."

Elhagyta a futár Rita Ora többmilliós nyakláncáthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-elhagyta-a-futar-az-enekesno-tobb-millios-nyaklancat.htmlRita Ora méregdrága nyakláncát a repülőgépen felejtette a futár. TV + Sztárok--Sarka Kata először jelent meg nyilvános rendezvényen a szülése óta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-sarka-kata-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-rendezvenyen-a-szules-ota.htmlSarka Kata harmadik gyermekének születése óta először a hétvégén vett részt nyilvános eseményen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHorváth Gréta és Meggyes Dávid autót nyertek a Bezár a bazár! vetélkedőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-horvath-greta-es-meggyes-david-autot-nyertek-a-bezar-a-bazar-vetelkedoben.htmlHorváth Grétát és Meggyes Dávidot hamarosan az Ázsia Expressz 2-ben láthatják a nézők, de már kaphattak egy kis ízelítőt a pár temperamentumából, ugyanis a Bezár a bazár!-ban is szerepeltek, nem is akármilyen eredménnyel. TV + SztárokOrigoMeghan hercegnét már a legjobb barátnője is meglátogathatta a napokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-meghan-hercegnet-mar-legjobb-baratnoje-is-meglatogathatta-a-napokban.htmlNemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Már fogadták a királyi család tagjait, most pedig úgy tűnik, hogy a hercegné egyik legjobb barátnője is meglátogatta őket. TV + Sztárok--Király Viktor eljegyezte a barátnőjét, Virág Anitát: íme, a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-kiraly-viktor-eljegyezte-baratnojet-virag-anitat-ime-a-gyuru.htmlKirály Viktor megkérte a barátnője, Anita kezét: íme, a gyűrű. TV + SztárokOrigoVV Era teljesen átalakult: rá sem lehet ismerni legutóbbi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190526-vv-era-teljesen-atalakult-ra-sem-lehet-ismerni-legutobbi-fotojan.htmlVV Era alig hasonlít önmagára nemrég feltöltött fotóján: nagyon megváltozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.