Aradszky László özvegye nem adja el budai lakásukat

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László Villa özvegy ingatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László özvegye elárulta, ragaszkodik néhai férje emlékéhez, és nem válik meg budai ingatlanjától.

Sokan csak úgy tudják elengedni a múltat, ha eladják azt a házat, ami elhunyt párjukra emlékezteti őket. Aradszky László özvegye azonban ragaszkodik néhai férje emlékéhez, sem eladni, sem átrendezni nem szeretné a budai lakásukat.

Ezek a falak számomra Laci otthonát jelentik, ezért szinte minden más tárgyi dolognál kedvesebbek. Még a szobánkat sem rendeztem át, Laci szemüvegét is pontosan ott tartom, ahol ő hagyta utoljára. (...) Én már életem végéig itt maradok, és nekem pontosan így esik jól" – nyilatkozta a Ripostnak Éva, aki azt is hozzátette, el sem tudná képzelni az életét más férfival.

Aradszky László özvegye nem adja el a budai villájukat Forrás: MTI/Zih Zsolt
Elhagyta a futár Rita Ora többmilliós nyakláncáthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-elhagyta-a-futar-az-enekesno-tobb-millios-nyaklancat.htmlRita Ora méregdrága nyakláncát felejtette a futár a repülőgépen. TV + Sztárok--Sarka Kata először jelent meg nyilvános rendezvényen a szülés óta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-sarka-kata-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-rendezvenyen-a-szules-ota.htmlSarka Kata harmadik gyermekének születése óta először a hétvégén vett részt nyilvános eseményen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMeghan hercegnét már a legjobb barátnője is meglátogathatta a napokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-meghan-hercegnet-mar-legjobb-baratnoje-is-meglatogathatta-a-napokban.htmlNemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Már fogadták a királyi család tagjait, most pedig úgy tűnik, hogy a hercegné egyik legjobb barátnője is meglátogatta őket. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa férjhez ment és nászútra indult: megszólalt egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20190527-demcsak-zsuzsa-ferjhez-ment-es-naszutra-indult-megszolalt-egy-bennfentes.htmlTeljes titokban ment férjhez Demcsák Zsuzsa, majd álomnászútra indult újdonsült szerelmével. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kapcsolatara-jo-hatassal-volt-kislanyuk-erkezese.htmlKucsera Gábor elárulta, hogyan hatott a családjukra és a kapcsolatukra kislányuk érkezése. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella édesanyja naptárbemutatóján villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kiszel-tunde-lanya-donatella-edesanyja-naptarbemutatojan-villantott.htmlKiszel Tünde naptárbemutatóján természetesen részt vett imádott lánya, Donatella is, aki sokáig kutatott a tökéletes ruha után. A fiatal lány elárulta, hogy a cipzárjával akadt egy kis gond az este folyamán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.