Csisztu Zsuzsa elárulta, min szoktak vitatkozni a férjével

Forrás: Facebook / Csisztu Zsuzsa -
vita Csisztu Zsuzsa férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa 12 éve él boldog házasságban, de nem hullámvölgyektől mentesen. A műsorvezető elárulta, min szoktak vitatkozni.

Csisztu Zsuzsa nemcsak a szakmájában sikeres, de a magánélete is annak mondható. 12 éve él házasságban a férjével. Persze őket sem kerülték el a tragédiák, sikerült megőrizniük a lángot és a szeretetet is.

Csisztu Zsuzsa és férje 12 éve élnek házasságban Forrás: Facebook / Csisztu Zsuzsa

Hazudnék, ha azt mondanám, a mi életünk zökkenőktől mentes volt,


Ha vita is van, vagy esetleg nézeteltérés, az velük kapcsolatos, tehát nem miattuk, hanem azért, mert adott esetben szeretnénk a gyerekeink életét a lehető leggördülékenyebbé tenni"

Szikora Róbert mindennap imádkozik elhunyt pályatársai lelki üdvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-szikora-robert-mindennap-imadkozik-elhunyt-palyatarsai-lelki-udveert.htmlHívő katolikusként éli mindennapjait Szikora Róbert. A zenész mindennap imádkozik elhunyt pályatársai lelki üdvéért is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNem ment jól: kisétáltak a rajongók a Spice Girls koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-nem-ment-jol-kisetaltak-a-rajongok-a-spice-girls-koncertjerol.htmlMondhatni botrányosra sikerült a Spice Girls első koncertje a visszatérő turnén. Több rajongó kisétált a helyszínről. TV + Sztárok--Delhusa Gjon slágere kísértetiesen hasonlít egy 6 évvel korábbi görög dalhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-delhusa-gjon-slagere-kisertetiesen-hasonlit-egy-6-evvel-korabbi-gorog-dalhoz.htmlA nem szakavatott füleknek is feltűnhet a hasonlóság Delhusa Gjon Nika se perimeno című slágere és egy 6 évvel korábbi görög dal között. Most kiderül, mi állhat a dolog mögött. TV + SztárokOrigo50 felett lett tetoválásfüggő Vándor Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190527-50-felett-lett-tetovalasfuggo-vandor-eva.htmlVándor Éva elárulta, hamarosan újabb tetoválást varrat magára, amelyet kisunokája, Jónás ihletett. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFontolgatta az öngyilkosságot Michael Phelpshttp://www.life.hu/sztarok/20190527-ongyilkos-akart-lenni-michael-phelps.htmlMinden idők legsikeresebb úszója, Michael Phelps bevallotta, öngyilkos gondolatokkal küzdött. TV + Sztárok--Tóth Andi testhez simuló ruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-toth-andi-testhez-simulo-ruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlKoncertre indult Tóth Andi, erről pedig fotót is mutatott a rajongóinak. Az énekesnő egy rendkívül szexi ruhát választott az eseményhez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.