Molnár Anikó a kutyáját gyászolja

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
halál kutya Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó hirtelen vesztette el szeretett kutyáját. A Facebook-oldalán búcsúzott tőle.

Molnár Anikó hatalmas fájdalmát osztotta meg a közösségi oldalán: hirtelen vesztette el szeretett kutyáját. A celeb érzelmes posztban búcsúzott az állattól.

Molnár Anikó a kutyáját gyászolja Forrás: Facebook / Molnár Anikó

"Értetlenül állok a hirtelen távozásod előtt, és csak nézek magam elé. Tegnap még boldogan ugráltál, ma meg, nem sokra rá, hogy hazaértem, a karjaimban örökre lehunytad a szemed... Mintha csak megvártál volna, hogy elbúcsúzzál... Hogyan történhetett ez meg? Mit rontottunk el? Istenem... Veled halt szívem egy része... Kérlek, légy boldog kiskutya odafönn, gondolj ránk szeretettel, ahogyan mi is rád életünk végéig" – írta a Facebook-oldalán Anikó.

Íme, a top 5 leggazdagabb színésznő: Julia Roberts és Jennifer Aniston is fent van a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-ime-az-5-leggazdagabb-szineszno-julia-roberts-es-jennifer-aniston-is-fent-van-a-listan.htmlA hollywoodi színésznők a férfiakhoz hasonlóan szép vagyont halmoztak fel. Egy részük csupán a szereplésekből gazdagodott meg, míg mások meglovagolták az ismertességgel járó előnyöket, és saját vállalkozásba is fogtak. Íme, az az 5 női sztár, akik nagyon magasra jutottak, legalábbis a bankszámlájuk. TV + SztárokOrigoSzikora Róbert mindennap imádkozik elhunyt pályatársai lelki üdvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-szikora-robert-mindennap-imadkozik-elhunyt-palyatarsai-lelki-udveert.htmlHívő katolikusként éli mindennapjait Szikora Róbert. A zenész mindennap imádkozik elhunyt pályatársai lelki üdvéért is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNem ment jól: kisétáltak a rajongók a Spice Girls koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-nem-ment-jol-kisetaltak-a-rajongok-a-spice-girls-koncertjerol.htmlMondhatni botrányosra sikerült a Spice Girls első koncertje a visszatérő turnén. Több rajongó kisétált a helyszínről. TV + Sztárok--Delhusa Gjon slágere kísértetiesen hasonlít egy 6 évvel korábbi görög dalhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-delhusa-gjon-slagere-kisertetiesen-hasonlit-egy-6-evvel-korabbi-gorog-dalhoz.htmlA nem szakavatott füleknek is feltűnhet a hasonlóság Delhusa Gjon Nika se perimeno című slágere és egy 6 évvel korábbi görög dal között. Most kiderül, mi állhat a dolog mögött. TV + SztárokOrigo50 felett lett tetoválásfüggő Vándor Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190527-50-felett-lett-tetovalasfuggo-vandor-eva.htmlVándor Éva elárulta, hamarosan újabb tetoválást varrat magára, amelyet kisunokája, Jónás ihletett. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFontolgatta az öngyilkosságot Michael Phelpshttp://www.life.hu/sztarok/20190527-ongyilkos-akart-lenni-michael-phelps.htmlMinden idők legsikeresebb úszója, Michael Phelps bevallotta, öngyilkos gondolatokkal küzdött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.