Király Viktor a lánykérésről mesélt: jobban izgult, mint bármikor

izgalom eljegyzés lánykérés szerelem Róma Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap derült ki, hogy Király Viktor eljegyezte kedvesét, Anitát. Az énekes elmesélte, hogyan tette fel a nagy kérdést szerelmének.

Viktor Rómában, a Trevi-kútnál kérte meg Anita kezét, aki természetesen azonnal igent mondott. Viktor napokig izgult a lánykérés előtt.

"Jobban izgultam, mint bármelyik fellépésem előtt. Anita folyton kérdezgette, mi bajom, én meg a munkámra fogtam a dolgot. Visszagondolva nagyon örülök, hogy az utazás másnapján feltettem a kérdést, és nem idegeskedtem végig az utat. Ő az igazi számomra, nagyon megértjük egymást. Én a klasszikus férfi típus vagyok, eljegyzés, esküvő, aztán a gyerek. Szeretném tartani ezt a sorrendet, de ha a baba előbb érkezik, akkor sem esünk kétségbe, hiszen boldogok vagyunk együtt"nyilatkozta Király Viktor a Blikknek.

Király Viktor és menyasszonya, Anita Forrás: Király Viktor / Instagram


Anita elárulta, hogy az esküvő időpontját még nem tűzték ki, egyelőre élvezik, hogy menyasszonynak és vőlegénynek hívhatják egymást. Annyit azonban biztosan tudnak, hogy meghitt esküvőt szeretnének, ahol a család és a barátok vannak jelen.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.