Pataky Attila spirituális szellem szellemidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila elárulta, táltosként tud parancsolni a szellemvilágnak.

Mint arról már beszámoltunk, Pataky Attila táltosdobbal űzte el az esőt a szabadtéri koncertjéről. Az énekes a TV2-nek most elárulta, régóta foglalkozik ezzel a tudománnyal.

Én nagyon régen otthon vagyok ebben a műfajban, 30 évvel ezelőtt kezdtem, táltos vagyok. A régi időkben a táltosok szerepe óriási volt, egy személyben voltak orvosok, papok, tanítók, akik értettek a szellemvilág nyelvén és az időjáráshoz is. Én ezt tanultam, ehhez értek. Abban különbözök a többi hasonló varázslótól, vagy azoktól, akik az indián nyelven beszéltek az égiekkel, hogy a táltos nem kér, nem próbál füvek segítségével, kábult állapotban kérni a szellemvilágtól, hanem parancsol a szellemvilágnak. Ezt tanultuk mi meg, hogy ezt hogy kell csinálni, én ennek eléggé értője vagyok.”

A stúdióba egyébként Pataky Attilát elkísérte a fia is, aki elárulta, régebben gyakran vett részt szelleműzésben, ám egy félelmetes élmény miatt nem csinálja többé.

Gyermekkoromban rengeteget csináltunk szellemidézéseket... De már nem igazán foglalkozom ezzel. Más korszak volt. Most inkább a zenével foglalkozom. Nagyon belementünk... Voltak szeánszok, összejövetelek 18–25 éves korom körül elég gyakran. (...) Beleszaladtunk egy-két olyan dologba, ami veszélyes, ezért hagytam abba. Nem játék...”

Schmuck Andor és szerelme, Hanák Eszter már az esküvőt tervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-schmuck-andor-es-szerelme-hanak-eszter-mar-az-eskuvot-tervezik.htmlMárciusban találkozott először Schmuck Andor és szerelme egy filmbe illő véletlen során. Azóta elválaszthatatlanok, már az esküvőt is tervezik. Most a kapcsolatukról meséltek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCurtis és Kriszti elárulta, különleges nevet választottak gyermeküknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-curtis-es-kriszti-elarulta-kulonleges-nevet-valasztottak-gyermekuknek.htmlCurtis és szerelme, Kriszti első közös gyermeke augusztus elején érkezik, és nagyon különleges nevet fog kapni. TV + SztárokOrigoVilmos herceg magából kikelve üvöltött egy focimeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-vilmos-herceg-magabol-kikelve-uvoltott-egy-focimeccsen.htmlA leendő király, Vilmos herceg általában visszafogott és kimért, most azonban megmutatta, hogyan tud örülni kedvenc focicsapata győzelmének. TV + Sztárok--Íme, a top 5 leggazdagabb színésznő: Julia Roberts és Jennifer Aniston is fent van a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-ime-az-5-leggazdagabb-szineszno-julia-roberts-es-jennifer-aniston-is-fent-van-a-listan.htmlA hollywoodi színésznők a férfiakhoz hasonlóan szép vagyont halmoztak fel. Egy részük csupán a szereplésekből gazdagodott meg, míg mások meglovagolták az ismertséggel járó előnyöket, és saját vállalkozásba is fogtak. Íme az az 5 női sztár, akik nagyon magasra jutottak, legalábbis a bankszámlájuk. TV + SztárokOrigoCsősz Boglárka Barbi karaktere miatt hagyta el Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190527-csosz-boglarka-barbi-karaktere-miatt-hagyta-el-magyarorszagot.htmlBarbi karaktere üldözte el Csősz Boglárkát Magyarországról. A ma már sikeres üzletasszony és színésznő az Apám beájulna című filmben kapta meg élete első szerepét. Sokáig a buta libával azonosították, menekült a bántó megjegyzések elől. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKoroknyai Virág közeli fotót mutatott a fenekéről http://www.life.hu/sztarok/20190527-koroknyai-virag-kozeli-fotot-mutatott-a-fenekerol.htmlKoroknyai Virág egy igen közeli képet mutatott a kerek fenekéről: más nem is látszik a felvételen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.