Pataky Attila spirituális szellem szellemidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila elárulta, táltosként tud parancsolni a szellemvilágnak.

Mint arról már beszámoltunk, Pataky Attila táltosdobbal űzte el az esőt a szabadtéri koncertjéről. Az énekes a TV2-nek most elárulta, régóta foglalkozik ezzel a tudománnyal.

Én nagyon régen otthon vagyok ebben a műfajban, 30 évvel ezelőtt kezdtem, táltos vagyok. A régi időkben a táltosok szerepe óriási volt, egy személyben voltak orvosok, papok, tanítók, akik értettek a szellemvilág nyelvén és az időjáráshoz is. Én ezt tanultam, ehhez értek. Abban különbözök a többi hasonló varázslótól, vagy azoktól, akik az indián nyelven beszéltek az égiekkel, hogy a táltos nem kér, nem próbál füvek segítségével, kábult állapotban kérni a szellemvilágtól, hanem parancsol a szellemvilágnak. Ezt tanultuk mi meg, hogy ezt hogy kell csinálni, én ennek eléggé értője vagyok.”

A stúdióba egyébként Pataky Attilát elkísérte a fia is, aki elárulta, régebben gyakran vett részt szelleműzésben, ám egy félelmetes élmény miatt nem csinálja többé.

Gyermekkoromban rengeteget csináltunk szellemidézéseket... De már nem igazán foglalkozom ezzel. Más korszak volt. Most inkább a zenével foglalkozom. Nagyon belementünk... Voltak szeánszok, összejövetelek 18–25 éves korom körül elég gyakran. (...) Beleszaladtunk egy-két olyan dologba, ami veszélyes, ezért hagytam abba. Nem játék...”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.