Kiszivárogtak Iggy Azalea félpucér képei

Forrás: Instagram -
félmeztelen képek lopás félpucér Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felkerültek az internetre azok a félpucér képek Iggy Azaleáról, amelyeknek közzétételét ő soha nem engedélyezte.

Iggy Azalea nagyon kiakadt, ugyanis az engedélye nélkül kerültek fel az internetre félpucér képei. A rappert még 2016-ban fotózták a GQ magazin számára, abban azonban csak a szolidabb képek jelenhettek meg, a merészebbek felhasználását megtiltotta. Utóbbiakat tulajdonította el nemrég valaki, és töltötte fel az internetre.

Iggy Azalea képeit ellopták Forrás: Instagram

A sztár nagyon kiakadt, egy hosszabb bejegyzésben mondta el véleményét az ügyről, majd nem sokkal később fel is függesztette fiókját a közösségi oldalán.

A fotós, akitől a képeket lopták, szintén reagált az ügyre, ő azt írta, rendkívül sajnálja a történteket, és bízik benne, hogy a rendőrségi nyomozás során hamarosan kiderül, ki volt a tettes – számolt be róla a CNN.

A nagymamáját gyászolja Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-nagymamajat-gyaszolja-der-heni.htmlDér Heni a közösségi oldalán elárulta, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJessica Chastain színésznő mellét megharapta egy lóhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-jessica-chastain-szineszno-mellet-megharapta-egy-lo.htmlAz X-Men: Sötét Főnix című film kapcsán járja Nagy-Britanniát Jessica Chastain színésznő. A turné során pedig úgy adódott, hogy egy ló a mellébe harapott. TV + Sztárok--Vilmos herceg magából kikelve üvöltött egy focimeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-vilmos-herceg-magabol-kikelve-uvoltott-egy-focimeccsen.htmlA leendő király, Vilmos herceg általában visszafogott és kimért, most azonban megmutatta, hogyan tud örülni kedvenc focicsapata győzelmének. TV + Sztárok--George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet http://www.life.hu/sztarok/20190528-george-michael-egykori-szerelme-fadi-fawaz-bortonbe-kerulhet.htmlNem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz. TV + Sztárok--Távozik a Barátok köztből Mezei Lédahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-tavozik-a-baratok-koztbol-mezei-leda.htmlTávozik a Barátok köztből Mezei Léda színésznő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.