Tóth Andi a formás fenekét mutatta meg legújabb fotóján

popsi szexi napsütés fenék Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi rajongói már megszokhatták, hogy a fiatal énekesnő nem fél hangsúlyozni szexi idomait. Így tett a legújabb fotóján is. 

"Eszelős jól nézel ki! Már megint" – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek Tóth Andi legújabb fotójához. Már megszokhattuk, hogy az énekesnő nem fél hangsúlyozni nőies idomait.

Sokszor mutatja meg az alakját lenge öltözetben is. A közösségi oldalát már több mint 82 ezren követik. Rajongói nemcsak csodás énekhangját, hanem tökéletes alakját is imádják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caught a little sun @danielatranker #thxpic #sunnyday #budapest #brownie #latinainthecity

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A nagymamáját gyászolja Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-nagymamajat-gyaszolja-der-heni.htmlDér Heni a közösségi oldalán elárulta, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTahi Tóth László utolsó napjairól vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190529-tahi-toth-laszlo-utolso-napjairol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia őszintén vallott arról, hogyan él a férje halála után. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sebestyen-balazs-hasonmasa-tunt-fel-a-britains-got-talentben.htmlSebestyén Balázs hasonmása indult el a brit tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigoGyermeknapi koncerten verték meg a Kerozin énekesének barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190529-gyermeknapi-koncerten-vertek-meg-a-kerozin-enekesenek-baratnojet.htmlA gyermeknapi koncertjük közben verték meg a Kerozin énekesének barátnőjét, Böjte Rékát. TV + SztárokOrigoEllen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ellen-degenerest-szexualisan-bantalmazta-mostohaapja.htmlBorzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.