Eke Angéla videója pletykákat indított el: újra összejöttek Puskás Petivel?

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Puskás Peti videó Eke Angéla pletyka szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eke Angéla Instagram-oldalára egy olyan videót töltött fel, amely elgondolkodtatta a rajongókat: mégis együtt vannak Puskás Petivel?

Eke Angéla és Puskás Peti közösségi oldalukon jelentették be, hogy kapcsolatuk baráti szeretettel véget ért. Mindenkivel tudatták, hogy ennek ellenére nagyon jó viszonyt ápolnak, a rajongók pedig tudomásul vették, hogy a két sztár már nem alkot egy párt. Most azonban egy videó miatt, amely Eke Angéla Instagram-oldalára került fel, elindultak a találgatások, vajon mégis együtt vannak-e. A színésznő ugyanis Peti erkélyén kertészkedett a felvételen.

Puskás Peti és Eke Angéla jó barátságban váltak el Fotó: Polyák Attila/Origo

„Valóban nehéz elképzelni, de ők nagyon szeretik egymást, ha már nem is szerelemmel. Sok időt töltenek együtt, igazi barátok, és Bambit közösen nevelik” – mondta a Borsnak egy közeli barát, vagyis a két sztár egyszerűen csak nagyon jó barátságban maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.