Galambos Lajos Lagzi Lajcsi rosszullét végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta a végrendeletét.

Mint arról már beszámoltunk, múlt heti tárgyalása előtt rosszul lett Galambos Lajos. A zenész túl van a kontrollvizsgálaton, de még mindig nem lehet tudni, pontosan mi a baja. A vesztegetéssel és közüzemi csalással vádolt Lajcsi a mosdóban ájult el, és mivel magas volt a vérnyomása, valamint a fejét is beütötte, kórházba vitték.

A mentőorvos azt mondta, nagy szerencse, hogy az elmúlt időszakban megszabadultam harminc kilótól, mert ez a roham a korábbi súlyommal és vérnyomásommal végzetes lehetett volna. (...) Vigyáznom kell magamra, dolgom van még az életben a gyerekeimmel. Büszke vagyok mindarra, amit elértem, ezért is harcolok... Rájöttem, sürgősen meg kell változtatnom a perhez való hozzáállásomat. Ennek az ügynek a rabja lettem, ezzel kelek, és ezzel fekszem, felőrölnek a részletei” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Lajcsi hozzátette, korábban megírta a végrendeletét, mert úgy véli, jobb, ha felkészül a legrosszabbra.

Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hisz mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű.”

Hajas László újra megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hajas-laszlo-ujra-megnosult.htmlA Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László. TV + Sztárok--Jennifer Aniston beszélt Angelina Jolie-val – ezt mondta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-jennifer-aniston-beszelt-anelina-jolieval-ezt-mondta-neki.htmlJennifer Aniston közvetlenül a Mr. és Mrs. Smith forgatása előtt futott össze Angelina Jolie-val: most elárulta, mit mondott neki. TV + SztárokOrigoTestvérével, Ádámmal él együtt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-testverevel-adammal-el-egyutt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka továbbra is szingli, egyelőre testvérével, Ádámmal él együtt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPalvin Barbi falatnyi bugyiban látható legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-palvin-barbi-falatnyi-bugyiban-lathato-legujabb-fotojan.htmlMostanában kevésbé aktív a közösségi oldalán Palvin Barbara, ám most egy igazán szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTahi Tóth László utolsó napjairól vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190529-tahi-toth-laszlo-utolso-napjairol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia őszintén vallott arról, hogyan él a férje halála után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.