Jennifer Aniston beszélt Angelina Jolie-val – ezt mondta neki

Forrás: AFP -
Jóbarátok Mr. és Mrs. Smith Angelina Jolie parkoló Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston közvetlenül a Mr. és Mrs. Smith forgatása előtt futott össze Angelina Jolie-val: most elárulta, mit mondott neki. 

Jennifer Aniston és Brad Pitt Hollywood álompárja voltak egészen addig, amíg a színész bele nem habarodott Angelina Jolie-ba a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Válásuk teljesen összetörte a rajongókat, habár Aniston végig higgadt maradt. A sztár most elárulta, annak idején találkozott Angelina Jolie-val, még a Jóbarátok utolsó évadának forgatása alatt. Egy parkolóban váltottak pár szót.

Angelina Jolie és Jennifer Aniston Forrás: AFP

„Odamentem és bemutattam magam”kezdte Jennifer Aniston, mielőtt a következőkkel folytatta volna. „Azt mondtam, Brad nagyon izgatott, hogy veled dolgozhat. Remélem, jól érzitek majd magatokat.” És így is lett...

Gombos Edina a férjével, Albertóval szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190529-gombos-edina-ferjevel-albertoval-szelfizett.htmlGombos Edina szerelmes fotót posztolt a férjével, Albertóval Hollywoodból. TV + SztárokOrigoKiderült, miért járt Magyarországon nemrég Gábor Zsazsa özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20190529-kiderult-miert-jart-magyarorszagon-nemreg-gabor-zsazsa-ozvegye.htmlKiderült, miért járt nemrég Magyarországon Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg. TV + Sztárok--Kit Harington rehabilitációra szorul a stressz és az alkohol miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190529-kit-harington-rehabilitaciora-szorul-a-stressz-es-az-alkohol-miatt.htmlA Trónok harca Havas Jonja, vagyis Kit Harington rehabilitációra szorult a sorozat befejezése után. Teljesen kikészült idegileg. TV + Sztárok--Jolly és Suzy házassága válságban lehet, nyilatkoztak a kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jolly-es-suzy-hazassaga-valsagban-lehet-nyilatkoztak-kapcsolatukrol.htmlTizenhárom évvel ezelőtt házasodott össze Jolly és Suzy, a két mulatós énekes. A hírek szerint a házasságuk most válságba jutott. TV + Sztárok--Khloé Kardashian megverte az egyik sztriptíztáncost, akivel rajtakapta egykori férjét, Lamar Odomothttp://www.life.hu/sztarok/20190529-khloe-kardashian-megverte-az-egyik-sztriptiztancost-akivel-rajtakapta-egykori-ferjet-lamar-odomot.htmlLamar Odomot egy csapat sztriptíztáncossal kapta rajta Khloé Kardashian a házasságuk alatt: nagyon megverte az egyik nőt. TV + SztárokOrigoRenée Zellweger nagyon megváltozott: új sorozata premierjén fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-renee-zellwegger-nagyon-megvaltozott-uj-sorozata-premierjen-fotoztak.htmlÚj sorozatot forgatott Renée Zellweger. A színésznőt az utóbbi években többször érte az a vád, hogy túlzásba esett, ami a plasztikai műtéteket illeti. Igaz, sokat változott, ám a legutóbbi fotóin fantasztikusan néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.