Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harry

Forrás: Live Nation -
Blondie Ted Bundy sorozatgyilkos Debbie Harry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába.

Debbie Harry elmesélte, hogy a 70-es években egy átmulatott éjszaka után New Yorkban haza szeretett volna jutni, ám nem sikerült taxit fognia. Egy arra járó autó azonban lelassított, és felvette őt. Az énekesnő beülve az autóba észrevette, hogy belülről nem nyithatóak az ajtók, nagyon megijedt, gyorsan átnyúlt az ablakon, hogy kívülről kinyissa az ajtót, és kiugrott a járműből.

Debbie Harry Forrás: Live Nation

Mivel nem történt nagyobb baj, később el is felejtette a történetet, egyszer azonban bekapcsolta a híradót, meglátta a sorozatgyilkos, Ted Bundy fotóját, és rádöbbent: ő ült az autóban.

A férfi az áldozatait rendre az autójába csalta, elhajtott velük, megerőszakolta és megölte őket. Végül elkapták és kivégezték – írja a Daily Star.

Ted Bundy, az egyik leghírhedtebb sorozatgyilkos Forrás: Murderpedia
Magánéletéről vallott Várkonyi Andrea: ezért van még mindig egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-maganeleterol-vallott-varkonyi-andrea-ezert-van-meg-mindig-egyedul.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát. TV + SztárokOrigoKoós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigoElső közös nyaralásán durván összeveszett Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elso-kozos-nyaralasan-durvan-osszeveszett-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elárulta, életük első közös nyaralásán csúnyán összevesztek. TV + Sztárok--Elvesztette szerelmét Lovas Rozi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elvesztette-szerelmet-lovas-rozi-szineszno.htmlÉlete legnagyobb fájdalmáról vallott A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi. TV + SztárokOrigoBayer Friderika depresszióba esett az Eurovízió utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-bayer-friderika-depresszioba-esett-az-eurovizio-utan.htmlHiába lett nagyon sikeres Bayer Friderika az Eurovíziós Dalfesztivál után, depresszióba esett: halálfélelme volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.