Miley Cyrus erotikus videókkal döbbentette meg rajongóit

Miley Cyrus szexi album videó erotika gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem idegen a polgárpukkasztás Miley Cyrustól. Az énekesnő most olyan videókat tett közzé, amelyeken gyümölcsökkel kerül erotikus kapcsolatba. 

Miley Cyrus hamarosan új kislemezzel jelentkezik. Más világsztárokhoz hasonlóan ő is visszaszámol a közösségi oldalán, hogy még inkább felcsigázza a rajongóit.

Ám az érdekes leginkább az, hogy olyan videókat tett közzé a visszaszámlálás kapcsán, amelyek akár egy felnőttfilmben is megállnák a helyüket – szúrta ki a Cosmopolitan. A kisfilmeken gyümölcsökkel kerül intim kapcsolatba, a testét simogatja velük, erotikus mozdulattal csavarja a szájába a levüket.

Néhány rajongónak kifejezetten tetszett, ám még többen vannak azok, akinek nem.

"Elnézést, de ez undorító" – írta az egyik kommentelő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SHE IS COMING! Pre- Save NOW miley.lk/sheiscoming

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She Is Coming ! 5/31 ! #DontFuckWithFreedom #SHEISMC

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SHE IS COMING everywhere 5/31 ❤️ ❤️

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi részvétét fejezte ki a dunai hajóbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-toth-gabi-reszvetet-fejezte-ki-a-dunai-balesettel-kapcsolatban.htmlTóth Gabi megrendülését fejezte ki a közösségi oldalán a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoXantus Barbara 16 évvel fiatalabb férfit szeret: a korkülönbség miatt nem szakítana velehttp://www.life.hu/sztarok/20190531-xantus-barbara-16-evvel-fiatalabb-ferfit-szeret-a-korkulonbseg-miatt-nem-szakitana-vele.htmlXantus Barbara nem hitte, hogy vele ez megtörténhet, de váratlanul beleszeretett egy nála 16 évvel fiatalabb férfiba másfél évvel ezelőtt. Azóta boldog és elégedett. TV + SztárokOrigoSzétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: Mága Zoltán a koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-dunai-hajobaleset-maga-zoltan-segiti-az-aldozatok-csaladjat.htmlA szerda este történt tragédia mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is megrendítette, ezért úgy döntött, hogy a következő koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigoArnóczky Noémi énekesnő műsorvezetőként tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190530-arnoczky-noemi-enekesno-mosorvezetokent-ter-vissza-a-kepernyore.htmlMűsorvezetőként debütál Arnóczky Noémi énekesnő. Az Építők című műsorban lesz Czető Roland műsorvezetőtársa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.