plus size modell Sirokai Diána Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sirokai Diána a leghíresebb magyar plus size modell, aki a pozitív testkép kialakításáért küzd. Százezrek imádják.

A sugárzóan szép plus size modell a pozitív testkép kialakításáért küzd az Instagram-oldalán, és kijelenthetjük, hogy jó úton halad. Az oldalát több mint 800 ezren követik a világ minden tájáról, napról napra posztol magáról képeket. Sirokai Diána bátran mutatja meg dús idomait mindenféle öltözetben, bikiniben vagy éppen bugyi nélkül is.

Tóth Gabi részvétét fejezte ki a dunai hajóbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-toth-gabi-reszvetet-fejezte-ki-a-dunai-balesettel-kapcsolatban.htmlTóth Gabi megrendülését fejezte ki a közösségi oldalán a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoXantus Barbara 16 évvel fiatalabb férfit szeret: a korkülönbség miatt nem szakítana velehttp://www.life.hu/sztarok/20190531-xantus-barbara-16-evvel-fiatalabb-ferfit-szeret-a-korkulonbseg-miatt-nem-szakitana-vele.htmlXantus Barbara nem hitte, hogy vele ez megtörténhet, de váratlanul beleszeretett egy nála 16 évvel fiatalabb férfiba másfél évvel ezelőtt. Azóta boldog és elégedett. TV + SztárokOrigoSzétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: Mága Zoltán a koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-dunai-hajobaleset-maga-zoltan-segiti-az-aldozatok-csaladjat.htmlA szerda este történt tragédia mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is megrendítette, ezért úgy döntött, hogy a következő koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigoHujber Feri exfeleségére, Tölgyesi-Khell Cynthiára ismét rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hujber-feri-exfelesegere-tolgyesi-khell-cynthiara-ujra-ratalalt-a-boldogsag.htmlÚjra szerelmes Hujber Feri exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.