Szakított Sebestyén Ági és VV Hunor: Pumped Gabo exe InstaStoryban mondta el a hírt

Forrás: Shutterstock -
Való Világ 9 Sebestyén Ágnes VV Hunor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Hunor és Sebestyén Ági a Való Világ 9 utolsó napjaiban ismerték meg egymást. Azonnal kialakult köztük a vonzalom, ami a villán kívül be is teljesedett, a kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig. Hunor már mással wellnesshétvégézik.

Pumped Gabo exe, Ági InstaStoryban mesélte el követőinek, hogy szakítottak Hunorral, ám az okait megtartják maguknak. A szexi celeblány azért írta ki a szakítás tényét, mert követői üzenetekkel bombázták, amiben tudatták, hogy Hunort egy másik lánnyal látták.

"Nagyon sok levelet kapok, amiben arra vagytok kíváncsiak, hogy mi a helyzet Hunorral és velem. Szakítottunk, az oka ránk tartozik. Légyszíves ne irogassatok, hogy a Hunor épp milyen nővel van most is Röjtökmuzsajon, mert nem érdekel. Köszönöm!" – írta a közösségi oldalán Ági.

A közös fotók és a szerelmes üzenetek is eltűntek mindkettőjük közösségi oldaláról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.