Tóth Gabi részvétét fejezte ki a dunai hajóbalesettel kapcsolatban

Tóth Gabi részvét gyász Dunai hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi megrendülését fejezte ki a közösségi oldalán a dunai hajóbalesettel kapcsolatban.

Tóth Gabit mélyen felzaklatta a szerda este történt dunai hajóbaleset, amely során két hajó összeütközött, és többen életüket vesztették. A közösségi oldalára egy fekete hullámokat ábrázoló képet töltött fel, és arra buzdította a hazai hírességeket, hogy tegyenek hasonlóképp, vagy legalábbis egy kicsit mellőzzék a szponzorált tartalmakat, így tisztelegjenek az elhunytak emléke előtt.

Legalább a mai napon legyen mindenkiben annyi együttérzés, hogy nem a szponzori termékekkel pózol az oldalain, hanem csendben és tiszta szívvel az áldozatokért és az eltűntekért imádkozik! Borzalmas, ami történt! Nyugodjanak békében az áldozatok, és isten legyen minden elveszett lélekkel! Remélem, lesznek még túlélők" – írta.

Szétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: Mága Zoltán koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-dunai-hajobaleset-maga-zoltan-segiti-az-aldozatok-csaladjat.htmlA szerda este történt tragédia mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is megrendítette, ezért úgy döntött, következő koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját. TV + Sztárok--Majoros Hajnalka, azaz Dundika elárulta: kólás hajszőkítéssel kísérletezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-majoros-hajnalka-azaz-dundika-elarulta-kolas-hajszokitessel-kiserletezik.htmlMajoros Hajnalka Instagram-oldalán avatta be követőit szőke hajtincseinek titkába. Meglepő alapanyagot, kólát használt a legutóbbi hajápoláskor. TV + SztárokOrigo Tahi Tóth László utolsó kívánságáról vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190530--tahi-toth-laszlo-utolso-kivansagarol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia elárulta, mi volt a színész utolsó kívánsága. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMedveczky Ilona benyugtatózott egy férfit, mert az nem akarta elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-medveczky-ilona-benyugtatozott-egy-ferfit-mert-az-nem-akarta-elengedni.htmlMedveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta a férfit. TV + Sztárok--Hajas László újra megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hajas-laszlo-ujra-megnosult.htmlA Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.