Horváth Éva rózsaszín fürdőruhában, hatalmas keblekkel térdel – Fotó

mell Horváth Éva hatalmas fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éván nem fog az idő, és az sem látszik rajta, hogy szült egy gyereket – elképesztő formában van.

Hiába múlt el 40 éves Horváth Éva, rajta nem fog az idő vasfoga. Tökéletes alakját a nyár első napsugarainak köszönhetően fürdőruhában is megcsodálhatjuk.

A gyönyörű sztármami egy szexi egyberészes, rózsaszín fürdőruhában pózol a fotós kamerája előtt. Hatalmas mellei és a póz pedig teljesen felkorbácsolták a követői idegeit.

"Bomba nő vagy, mintha 20 éves lennél" – írta egyik férfi rajongója.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#finally #summer @origamibikini @gregusmate #promotion

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Szőcs Renátát letiltotta az Instagram: emiatt a fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szocs-renatat-letiltotta-az-instagram-emiatt-a-foto-miatt.htmlSzámos esetből tudható, hogy a Facebook és az Instagram szigorúan lép fel a túl intim, sokat mutató fotókkal kapcsolatban. Így járt Szőcs Renáta is, aki 48 órára letiltottak egy fotó miatt. TV + SztárokOrigoHarry és Meghan kilépnek a Vilmosékkal közös jótékonysági szervezetbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-harry-es-meghan-kilepnek-a-vilmosekkal-kozos-jotekonysagi-szervezetbol.htmlTovább folytatódik a "fantasztaikus négyes", azaz Harry herceg és Meghan hercegné, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné szétválása. Sussex hercege és hercegnéje most úgy döntött, hogy kiszáll közös alapítványukból, a Royal Foundationből. TV + Sztárok--Így jár magas sarkúban Madonna hétéves lánya – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-jar-magassarkuban-madonna-heteves-lanya.htmlElképesztő videót mutatott hétéves kislányáról Madonna. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a 2000-es évek szívtiprói: Brandon Flowers és Tom Welling is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-neznek-ki-ma-a-2000es-evek-szivtiproi-brandon-flowers-es-tom-welling-is-megvaltoztak.htmlA 2000-es évek tinédzsereinek is volt kikért rajonganiuk, egyes sztárok azóta is a köztudatban vannak, míg mások szinte teljesen eltűntek. Az azonban biztos, hogy mindannyian, akik miatt egykor pillangók repkedtek a gyomrunkban, nagyon megváltoztak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoŐ Tornóczky Anita szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190531-o-tornoczky-anita-szerelme.htmlTornóczky Anita újra boldog: meg is mutatta kedvesét. TV + SztárokOrigoKoós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.