Singh Viki megmutatta intim tetkóját – Fotó

tetkó Singh Viki intim villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki egyre merészebb, és ezt a legutóbbi fotója is alátámasztja.

Singh Viki új tetkót csináltatott, amit azonnal meg is mutatott a követőinek. A lótuszvirágot ábrázoló alkotás nem akárhol helyezkedik el, hanem Viki két melle között. Az énekesnő egy köldökig kivágott felsőben mutatta meg új szerzeményét, és persze a dús kebleit is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#newtattoo #lotusz #lotustattoo #minimal ❤️

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Így jár magas sarkúban Madonna hétéves lánya – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-jar-magassarkuban-madonna-heteves-lanya.htmlElképesztő videót mutatott hétéves kislányáról Madonna. TV + Sztárok--Szőcs Renátát letiltotta az Instagram: e miatt a fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szocs-renatat-letiltotta-az-instagram-emiatt-a-foto-miatt.htmlSzámos esetből tudható, hogy a Facebook és az Instagram szigorúan lép fel a túl intim, sokat mutató fotókkal kapcsolatban. Így járt Szőcs Renáta is, akit 48 órára letiltottak egy fotó miatt. TV + SztárokOrigoSzőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa attól fél, hogy sorozatbéli betegségének teremtőereje vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-berenyi-miklosa-attol-fel-hogy-sorozatbeli-betegsegenek-teremto-ereje.htmlSzőke András hosszú ideje spirituális megközelítésben éli az életét. Hisz a gondolat teremtőerejében, éppen ezért veszélyes játéknak tartja, hogy sorozatbéli karaktere rákos betegséggel küzd. TV + Sztárok--Brad Pitt egy nála jóval fiatalabb nővel romantikázik Velencében – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-brad-pitt-egy-nala-joval-fiatalabb-novel-romantikazik-velenceben-foto.htmlVelencében kapták lencsevégre Brad Pittet, ahogy egy feltűnően szép és nagyon fiatal lánnyal romantikázik. Szemmel láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. TV + Sztárok--Kelemen Anna arca teljesen megváltozott az elmúlt hónapokban – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-kelemen-anna-arca-teljesen-megvaltozott-az-elmult-honapokban-foto.htmlKelemen Anna külseje az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Vajon mi történt vele? TV + Sztárok--Jolly is megszólalt tönkrement házasságáról: ezért szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-jolly-is-megszolalt-tonkrement-hazassagarol-ezert-szakitottak.htmlTönkrement Suzy és Jolly házassága. Habár eleinte csak pletykák keringtek erről, mára mindketten megerősítették: vége a kapcsolatuknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.