A sebesség okozta a világklasszis focista, José Antonio Reyes halálát

halál focista Jose Antonio Reyes autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt hunyt el autóbalesetben José Antonio Reyes. Mostanra az is kiderült, mi okozta a tragikus halált.

A világsztár focista unokatestvérével és másik rokonával utazott az autóban, amikor bekövetkezett a tragédia. Az anyósülésen ülő rokon életben maradt, a hátsó ülésen ülő testvér azonban szintén életét vesztette.

Forrás: AFP/Javier Soriano

A balesetet az okozta, hogy a focista 200 km/h sebességgel száguldott, majd elvesztette az uralmat az autó felett, ami azonnal kigyulladt.

A Real Madrid egykori csillagára utolsó klubjánál, a Sevilla stadionjában vehetnek végső búcsút a rajongók.

Így nézett ki a világsztár autója a baleset után:

José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó autójának kiégett roncsát szállítják el Forrás: MTI/EPA/EFE/Rafael Alcaide
Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoSingh Viki a mellei közé tetováltatott, meg is mutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-singh-viki-a-mellei-koze-tetovaltatott-meg-is-mutatta.htmlSingh Viki a mellei közé tetováltatott egy lótuszvirágot. TV + SztárokOrigoElképesztő produkciót nyújtott az amerikai tehetségkutatóban egy vak, autista fiú – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190602-elkepeszto-produkciot-nyujtott-az-amerikai-tehetsegkutatoban-egy-vak-autista-fiu.htmlEgy autista, vak fiú produkcióján ámul a fél világ. TV + SztárokOrigoMegmutatta élete első házát és autóját Schobert Norbi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190602-megmutatta-elete-elso-hazat-es-autojat-schobert-norbi.htmlSchobert Norbi egy 19 évvel ezelőtti fotót mutatott magáról. TV + SztárokOrigoTóth Andi a formás fenekét mutatta meg legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-toth-andi-formas-feneket-mutatta-meg-legujabb-fotojan.htmlTóth Andi rajongói már megszokhatták, hogy a fiatal énekesnő nem fél hangsúlyozni szexi idomait. Így tett a legújabb fotóján is. TV + Sztárok--Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa attól fél, hogy sorozatbéli betegségének teremtőereje vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-berenyi-miklosa-attol-fel-hogy-sorozatbeli-betegsegenek-teremto-ereje.htmlSzőke András hosszú ideje spirituális megközelítésben éli az életét. Hisz a gondolat teremtőerejében, éppen ezért veszélyes játéknak tartja, hogy sorozatbéli karaktere rákos betegséggel küzd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.