Melltartó nélkül fotózták a Jóban Rosszban sztárját

mellbimbó melltartó nélkül szexi Végh Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlanul szexi fotót posztolt magáról Végh Judit színésznő.

A Jóban Rosszban sztárja, Végh Judit láthatóan nagyon élvezi, hogy végre beköszöntött a nyár. A közösségi oldalára feltöltött fotóján épp napszemüvegben sütkérezik, és csak egy apró felsőt visel. A rajongók egyből kiszúrták, hogy elfelejtett alá melltartót venni, a vékony ruhadarabon átsejlik a mellbimbója is.

Horányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-horanyi-juli-az-elso-csokjarol-es-mas-intim-dolgokrol-meselt.htmlElárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölt, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. TV + Sztárok--Solti Ádám kedvese, Kiss Bernadett plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-solti-adam-kedves-kiss-bernadett-plasztikai-beavatkozason-esett-at.htmlGőzerővel készül az esküvőre Solti Ádám és Kiss Bernadett. A menyasszony úgy döntött, hogy plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, feltöltette ajkait. TV + SztárokOrigoSingh Viki a mellei közé tetováltatott, meg is mutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-singh-viki-a-mellei-koze-tetovaltatott-meg-is-mutatta.htmlSingh Viki a mellei közé tetováltatott egy lótuszvirágot. TV + SztárokOrigoAligruhában rohangált a focipályán a kebelcsodahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-aligruhaban-rohangalt-a-focipalyan-a-kebelcsoda.htmlMég a szurkolók is úgy vélik, a pályára berohanó szőkeség volt a tegnapi labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének legérdekesebb jelenete. TV + SztárokOrigoTestvérét, Meghant hibáztatja ifjabb Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190529-testveret-meghant-hibaztatja-ifjabb-thomas-markle.htmlIfjabb Thomas Markle sem lakhatást, sem munkát nem kap, és mindezért a húgát, Meghant vádolja. TV + Sztárok--Sirokai Diánát híres férfiak hívják randiznihttp://www.life.hu/sztarok/20190602-sirokai-dianat-hires-ferfiak-hivjak-randizni.htmlSirokai Diána elárulta, néha maga is meglepődik, hogy mennyi híres férfi érdeklődik iránta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.