Németh Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt

szenvedély Németh Kristóf fegyver lőfegyver sportlövészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helytállt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon.

Németh Kristóf színművész gyermekkora óta rajong a sportlövészetért. "Tíz év az alsó korhatár, amint betöltöttem a tizedik szülinapomat, azt kértem a szüleimtől, hogy vigyenek el a Marcibányi téri lőtérre. Így lettem a Magyar Honvédelmi Szövetség Központi Lövész Klubjának a versenyzője. Abban a gyönyörű időszakban, míg mesterek foglalkoztak velem, három egymást követő évben országos bajnok lettem" – mesélte a Borsnak a Fórum Színház igazgatója. Tizennégy évesen megkapta élete első filmszerepét, így a sportkarrier abbamaradt.

Bár a sportkarrier nem teljesedett ki, a szenvedély megmaradt. Néhány éve, egy forgatás alkalmával jó kapcsolatot alakított ki az ORFK szituációs lövészklubjával.

Németh Kristóf rajong a fegyverekért: gyerekkora óta a lövészet a hobbija Forrás: LifeTv/Ez zsír!

"Tavaly elkezdtem igazi éles maroklőfegyverrel a szituációs lövészet alapjait. Azóta ebben elmélyültem annyira, hogy két éve a lövészklub versenyzője lettem. Hát ezért van saját éles lőfegyverem otthon is" – osztotta meg a lappal a színész. A szabályoknak megfelelően szétszerelve, két külön fegyverszekrényben tartja a fegyvert és a lőszereket. Az is előfordul, hogy a lőtéren hagyja lezárt szekrényben.

"A fiam otthon még nem is látta őket. Egyébként Lócit megtanítottam a fegyver helyes használatára. Tizenkét éves lett, már lőtt is légfegyverrel" – mesélte Németh Kristóf.

Gömöri András Máté rosszul lett a testépítő versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-gomori-andras-mate-rosszul-lett-a-testepito-versenyen.htmlGömöri András Máté, az Operettszínház művésze nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy testépítő lesz. A hétvégén vett részt az első megmérettetésén, és bár rosszul lett, remek eredménnyel zárt. Ez Zsír!--Imád enni a 210 kilós influenszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-imad-enni-a-210-kilos-influencer.htmlNem zavarja a túlsúlya Amanda Faye influenszert, akit a pasija is folyton arra bátorít, hogy egyen. Ez Zsír!Origo40 perc, mínusz 400 kalória – Ezt a zsírégető edzést mindenképpen próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20190531-zsiregeto-edzes-40-perc-minusz-400-kaloria.htmlKözeledik a nyár, a shortok, topok és a bikinik időszaka, amikor mindenki szeretné a legjobb formáját hozni. A végső hajrához hoztunk egy teljes testet átmozgató gyakorlatsort, amivel 40 perc alatt 400 kalóriát égethetsz el, miközben a tested szépen formálódik is. Ez Zsír!OrigoTolvai Reni felszedett pár kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190531-tolvai-reni-felszedett-par-kilot.htmlTolvai Reni az utóbbi időben egy kissé kikerekedett, és immár telt idomokkal hódít. Ez Zsír!OrigoTestépítő versenyre készül Gömöri András Máté: utolsó tartalékait emészti felhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190531-testepito-versenyre-keszul-gomori-andras-mate-utolso-tartalekai-emeszti-fel.htmlÉlete első naturál testépítőversenyére készül Gömöri András Máté. Júniusban mérkőzik meg ellenfeleivel az INBA Grand Prix versenyen. A felkészülés utolsó napjai nemcsak testileg, de lelkileg is felemésztik, árnyéka önmagának. Ez Zsír!--Király Linda rendszeresen edz, és ez meg is látszik rajta: nagyon lefogyott – Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190531-kiraly-linda-rendszeresen-edz-es-ez-meg-is-latszik-rajta-nagyon-lefogyott.htmlKirály Linda rendszeresen edz, és ez meg is látszik rajta. Nagyon lefogyott. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.