Idén már nem forgat többet Chris Hemsworth

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Eugene Gologursky -
forgatás Chris Hemsworth visszavonás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Chris Hemsworth: ebben az évben már biztosan nem forgat többet.

Chris Hemsworth úgy döntött, egy időre otthagyja Hollywoodot. A színész az után döntött a szünet mellett, hogy egy éven keresztül forgatta a Bosszúállók: Végjáték című filmet.

A Daily Mail azt írja, szeretne több időt tölteni a családjával, ezért az év hátralévő részében már biztosan nem forgat. Hogy mikor tér vissza a mozivászonra, azt egyelőre nem lehet tudni.

A 35 esztendős Chris Hemsworth a felségével, Elsa Patakyval és három közös gyermekükkel az ausztrál Új-Dél-Walesben él.

Idén már biztosan nem fogok forgatni. Végre a családommal akarok lenni" – nyilatkozta.

Chris Hemsworth az idén már nem forgat Forrás: AFP/2018 Getty Images/Eugene Gologursky
Latinovits Zoltán egyszer durván megsértette Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-latinovits-zoltan-egyszer-durvan-megsertette-korda-gyorgyot.htmlKorda György egy érdekes történetet mesélt el Latinovits Zoltánról. TV + Sztárok--Készen áll egy újabb házasságra Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/sztarok/20190604-keszen-all-egy-ujabb-hazassagra-zalatnay-sarolta.htmlBár már túl van a 70. születésnapján Zalatnay Sarolta, még mindig jól érzi magát a színpadon, rajongói imádják. Most magánéletéről is mesélt. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula akarta leszereltetni a vörös csillagot az Erzsébet-kilátórólhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-bodrogi-gyula-akarta-leszereltetni-a-voros-csillagot-az-erzsebetkilatorol.htmlMeglepő dokumentumot tett közzé az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Megtudhatjuk belőle, hogy 1989-ben Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze kezdeményezte a vörös csillag leszedését az Erzsébet-kilátóról. TV + SztárokOrigoŐrült rajongó lépett oda Miley Cyrushoz, és elkezdte ölelgetni – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-orult-rajongo-lepett-oda-miley-cyrushoz-es-kezdte-el-olelgetni.htmlKínos helyzetbe került Miley Cyrus: egy rajongója erőszakosan közeledett felé, és elkezdte ölelgetni. TV + Sztárok--Horányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-horanyi-juli-az-elso-csokjarol-es-mas-intim-dolgokrol-meselt.htmlElárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölcs, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-emily-ratajkowski-bizarr-fotot-posztolt-furcsanak-tunik-a-laba.htmlMilliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.