Kínos gyermekkori sztorit osztott meg Rudolf Péter

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
csínytevések gyermekkor Rudolf Péter kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rudolf Péter egy kínos gyermekkori sztorit osztott meg magáról.

Rudolf Péter Liptai Claudia Édeskettes című show-jában mesélt el magáról egy gyermekkori történetet. Egy nagyon kínos sztoriról van szó, amit már ő maga is szégyell.

Van egy óvodás történetem, nagyon megrendítő! Meg akartam csókolni az óvó néni kislányát, ezért nagyon megharagudtak rám. Többek között az óvó néni is, és bezártak egy terembe. Persze nagyon kellett pisilnem, de nem kéredzkedtem ki, hiszen akkoriban már nem volt macsó dolog. Ezért azt találtam ki, hogy ha minden ágy alá egy picit pisilek, abból talán nem lesz bukta. Nos, a férfitársaim tudják, hogy nagy kihívás. Nagyon durva volt, volt vagy húsz ágy. Persze azonnal lebuktam. Kinyitotta az óvó néni az ajtót és felkiáltott: úristen, összehugyoztad az egész házat. Hát, hatalmas bukta lett és még ma is fáj ez az ügy” – idézi a Ripost a színész szavait.

Rudolf Péter kínos történetet mesélt el Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.