A színpadon meztelenkedik Kovács Áron

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
színpad pucér meztelen Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színdarab kedvéért vetkőzik meztelenre Kovács Áron.

Kovács Áron a békéscsabai Jókai Színházban játszik mostanában. Az Alul semmi című musical pikantériája, hogy a tévés egy chippendale fiút alakít, és meztelenre vetkőzik. Áron felesége, Gabriella a Story magazinnak elárulta, viccesnek tartja, hogy férje testét most mindenki megcsodálhatja, ugyanakkor a színpadi csókot nem viseli ilyen jól.

Viccesnek találtam, hogy rengetegen láthatják a férjem fenekét. De nincs bennem rossz érzés, nem vagyok féltékeny alkat, az viszont mindig kellemetlenül érint, ha a színpadon elcsattan egy szerelmes csók a partnerével. Inkább vetkőzzön, mint csókolózzon. A vetkőzése ugyanakkor kellemes emlékeket ébreszt bennem. Egyszer ugyanis elkísértem Áront egy balatoni munkára. A szállodai szobánk sarkában volt egy kis emelvény, és ő kapott az alkalmon, felpattant privát színpadunkra, és egy sztriptízshow-t produkált nekem. Nagy nevetésbe torkollott az előadása, az azért mégiscsak szexi, hogy a férjem nekem táncol és vetkőzik...”

Kovács Áron a színpadon meztelenkedik Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea
Vasvári Vivi kiakadt azokon a nőkön, akiket egy buliban látott: "Sötét mindegyik belül"http://www.life.hu/sztarok/20190606-vasvari-vivi-kiakadt-azokon-a-nokon-akiket-egy-buliban-latott-sotet-mindegyik-belul.htmlVasvári Vivien elment bulizni és kiakadt azon, amit ott látott. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megmutatta, mennyi fogyott: elképesztő változáshttp://www.life.hu/sztarok/20190606-molnar-aniko-megmutatta-mennyi-fogyott-elkepeszto-valtozas.htmlMolnár Anikó néhány hónap alatt elképesztően megváltozott: rá sem lehet ismerni, annyit fogyott.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta, mennyit bakizik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-szabo-zsofi-megmutatta-mennyit-bakizik-video.htmlSzabó Zsófi megmutatta: így bakizik munka közben.TV + Sztárok--Már csak a szerződés tartja össze Suzyt és Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190606-mar-csak-a-szerzodes-tartja-ossze-suzyt-es-jollyt.htmlJolly megszólalt a szakításáról: immár négy hónapja annak, hogy nincsenek együtt Suzyval. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190606-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-ismerkedett-meg-indiai-ferjevel-hindu-szokas.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment. TV + SztárokOrigoTengerparti esküvőjéről mesélt Hajas Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tengerparti-eskuvojerol-meselt-hajas-laszlo.htmlHajas László a tévékamerák előtt árult el részleteket trópusi esküvőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.