Curtis ismét alkoholt iszik – barátai féltik, hogy vissza fog esni

Forrás: Instagram / Curtis -
drog visszaesés függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis nemrég jött ki az elvonóról, ahol kokainproblémái miatt kezelték. A rapper néhány hetes kezelés után tisztán hagyta el a rehabilitációs intézetet, majd elvette feleségül szerelmét, és hamarosan érkezik első közös kisfiuk is. Barátai mégis aggódnak érte, ugyanis újra alkoholhoz nyúlt.

Curtis újra alkoholt iszik, ami sokak szerint az előszobája a visszaesésnek. Egy addiktológus és Dietz Gusztáv is megszólaltak az ügyben.

Curtis ismét alkoholt fogyaszt Forrás: Instagram / Curtis

A rehabilitációk általában sikeresek, csakhogy utána a visszaesés frekvenciája nagyon magas. Egy éven belül a függők 80 százaléka valamilyen úton-módon újfent tiltott szerhez nyúl, s csupán a sokadik elvonókúra után sikerül leszokniuk, persze nem ritka az sem, hogy valaki képtelen felhagyni az addikciójával”mesélte a Borsnak dr. Funk Sándor addiktológus. Állítása szerint az elvonó után sokkal hamarabb visszaesnek a függők, mint korábban a rászokáskor.

„Saját tapasztalatból mondom, hogy aki függőségben szenved, nem egyszer és nem kétszer köt ki az elvonón. Szinte lehetetlen elsőre megszabadulni a cucctól, ráadásul hagy némi kivetnivalót maga után az a 'rehabilitációs központ' is, ahol Curtist kezelték. Én az első pillanattól fogva tudtam, hogy Ati még vissza fog esni, csak idő kérdése volt, hogy mikor csábul el. Először a pia, aztán majd jönnek a keményebb cuccok, de ne így legyen! Tiszta szívből kívánom neki, hogy gyógyuljon meg, ha kell, bármikor, bármiben segítek, és mellette vagyok, de egy biztos: az első lépést már megtette a visszaesés felé” – fogalmazatt Diezt Gusztáv, Laky Zsuzsi férje.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190606-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-ismerkedett-meg-indiai-ferjevel-hindu-szokas.htmlMint azt a life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment.TV + SztárokOrigoTengerparti esküvőjéről mesélt Hajas Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tengerparti-eskuvojerol-meselt-hajas-laszlo.htmlHajas László a tévékamerák előtt árult el részleteket trópusi esküvőjéről. TV + Sztárok--Másodjára lesz a Balatoni Nyár egyik háziasszonya Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190605-masodjara-lesz-a-balatoni-nyar-egyik-haziasszonya-szabo-erika.htmlImmár második alkalommal lesz a Balatoni Nyár egyik műsorvezetője Szabó Erika. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston elmondta, milyen érzés volt, amikor Brad Pitt elhagyta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-jennifer-aniston-elmondta-milyen-erzes-volt-amikor-brad-pitt-elhagyta-ot.htmlAngelina Jolie miatt hagyta el Jennifer Anistont Brad Pitt 2005-ben. Aniston akkor mindent elmondott arról, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--Kínos gyermekkori sztorit osztott meg Rudolf Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-kinos-gyermekkori-sztorit-osztott-meg-rudolf-peter.htmlRudolf Péter egy kínos gyermekkori sztorit osztott meg magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHódi Pamela összeköltözött szerelmével, Tóth Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-hodi-pamela-osszekoltozott-szerelmevel-toth-bencevel.htmlNemrégiben tért haza az Ázsia Expressz forgatásáról Hódi Pamela. Most új korszak vár rá, úgy döntöttek szerelmével, hogy összeköltöznek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.