Demcsák Zsuzsa házasság Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel a válása után Demcsák Zsuzsa újra férjhez ment, méghozzá egy indiai férfihoz. A kapcsolat nagyon friss, az Ázsia Expressz forgatásán, Srí Lankán szerettek egymásba.

Bár Zsuzsa mindenkit meglepett a villámházassággal, Singh Viki szerint nagyon boldog új párjával, Krishannal:
„Szerintem aranyélete lesz Zsuzsának. Az indiai férfiak ugyanis egészen mások, ők még tudják, hogyan kell bánni egy nővel. Igazi nagybetűs férfiak, akik mellett egy nő tényleg nőnek érezheti magát. Rendkívül nagyvonalúak, hamisítatlan gavallérok, és az ajtót sem felejtik el kinyitni előttünk. És a közhiedelemmel ellentétben eszük ágában sincs bujtatni az asszonyaikat, sőt ékszerekkel ajándékozzák meg és büszkén mutogatják őket a nagyvilágnak” – mondta az énekesnő a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa Srí Lankán ismerte meg új párját Forrás: Instagram



Négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-negy-ev-utan-szakitott-bradley-cooper-es-irina-shayk.htmlA 44 éves színész és fiatal barátnője, a 33 éves modell úgy döntöttek, hogy különválnak. Most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát - árulta el egy bennfenntes a People magazinnak. TV + SztárokAFPEgy ember megsérült a Bond-film forgatásán egy rosszul sikerült robbantás soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-egy-ember-megserult-a-bond-film-forgatasan-egy-rosszul-sikerult-robbantas-soran.htmlBaleset történt az új Bond-film forgatásakor. TV + SztárokOrigoFelkerült a netre egy videó Neymar állítólagos szexuális zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-felkerult-a-netre-egy-video-neymar-allitolagos-szexualis-zaklatasarol.htmlVideófelvétel készült abban a hálószobában és azon az ominózus estén, amikor Neymar állítólag szexálisan zaklatott egy nőt. TV + SztárokLady Gaga először beszélt szakításáról, miközben Bradley Cooper kapcsolata is válságban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-lady-gaga-eloszor-beszelt-szakitasarol-mikozben-bradley-cooper-kapcsolata-is-valsagban-van.htmlLady Gaga először beszélt a szakításáról. TV + Sztárok--Beyoncé féltékenységből arrébb lökött egy nőt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-beyonce-feltekenysegbol-arrebb-lokott-egy-not.htmlVideó készült arról, Beyoncé hogyan löki finoman arrébb azt a nőt, aki megpróbált a férjével flörtölni. TV + Sztárok--A színpadon meztelenkedik Kovács Áronhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-a-szinpadon-meztelenkedik-kovacs-aron.htmlEgy színdarab kedvéért vetkőzik meztelenre Kovács Áron. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.