Lady Gaga állítólag babát vár Bradley Coopertől: az énekesnő viccesen erősítette meg a hírt állapotáról

szerelem terhes Csillag születik (film) Bradley Cooper Lady Gaga szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga kisbabát vár, állítja egy rajongója. 

A pletyák újra szárnyra keltek Lady Gaga és Bradley Cooper állítólagos viszonyáról. Az énekesnő közös filmjük megjelenése után szakított vőlegényével, Bradley Cooper kapcsolata Irina Shaykkel pedig a napokban derült ki, hogy véget ért.

A Csillag születik című film egyik közös jelenetében Forrás: Collection Christophel/© Warner Bros/Warner Bros

Természetesen a találgatások is elindultak, hogy a két világsztár már együtt is van és egy rajongó azt is állítja, hogy Gaga év végén ad életet első közös gyermeküknek – írta meg a Daily Mail.

Demcsák Zsuzsa először posztolt indiai származású férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-demcsak-zsuzsa-buszken-mutogatja-a-ferjet-kozossegi-oldalan.htmlAz egész ország felhördült, amikor pár napja kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa hozzáment egy indiai származású férfihoz, méghozzá alig pár hetes ismeretség után. Tegnap a jegygyűrűjét mutatta meg, ma a férjét. TV + SztárokKiderült a teljes igazság Cserháti Zsuzsa sírjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-kiderult-a-teljes-igazsag-cserhati-zsuzsa-sirjarol.htmlSzirtes Krisztián most mindent tisztázott. TV + Sztárok--Kiderült a teljes igazság Cserháti Zsuzsa sírjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-kiderult-a-teljes-igazsag-cserhati-zsuzsa-sirjarol.htmlSzirtes Krisztián most mindent tisztázott. TV + Sztárok--Horváth Éva bikiniben kertészkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-horvath-eva-bikiniben-kerteszkedik.htmlHorváth Éva még borsószedés közben is szexi. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra: ˝Igen, én végigjártam a szamárlétrát˝http://www.life.hu/sztarok/20190608-ordog-nora-igen-en-vegig-jartam-a-szamarletrat.htmlÖrdög Nóra Joshi Bharatnak mesélt arról, hogyan járta végig lépésről lépésre a „szamárlétrát” és ezért nagyon hálás. Saját bevallása szerint világ életében szeretett mindent előre eltervezni, de amióta gyerekei vannak, ez a tulajdonsága sokat „puhult”. A műsorvezetőnő elárulta, hogy szereti a kontrollt az élet minden területén, azt, hogy ha tesz valamit, akkor annak pozitív következményei lesznek, azonban pont kislánya, Mici születésének körülményei voltak azok, amelyek ebben az eseménysorozatban megváltoztatták. TV + Sztárok--Liptai Claudia nagyon boldog: egy évvel ezelőtt házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-liptai-claudia-nagyon-boldog-egy-evvel-ezelott-hazasodtak-ossze.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám. Liptai egy szerelmes fotóval emlékezett meg a nagy napról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.