Függőségéről vallott Liam Gallagher: egyszer még a saját bőrét is felszívta

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
Liam Gallagher drog kokain függőség Oasis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Gallagher őszintén vallott a függőségeiről: kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta.

Megdöbbentő dokumentumfilm készült Liam Gallagher életéről, amelynek címe As It Was. Az Oasis egykori énekese őszintén vallott benne a függőségeiről.

A fellépések előtt ma már csak 2 gramm kokaint szívok, korábban nyolc volt az adag. Pikkelysömörben szenvedek, és az emberek sokszor azt hitték, a bőrömön kokain van. Hát, kipróbáltam, felszívtam azt is, de semmi hatása nem volt" – mondta el.

Gallagher nemcsak a drogok, hanem az alkohol rabja is, bevallotta azt is, hogy előfordul, hogy egy buliban harminc pohárral is legurít – írja a The Sun.

Liam Gallagher a függőségeiről vallott Forrás: AFP/Andrew Cowie
Chris Pratt elvette Schwarzenegger lányát: fotó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-chris-pratt-elvette-schwarzenegger-lanyat-fotok-az-eskuvorol.htmlChris Pratt és Katherine Schwarzenegger összeházasodott - írja a People magazin. 2019 januárja óta jártak jegyben.TV + Sztárok--Üzent közösségi oldalán az autóbalesetet szenvedett Kowalsky meg a Vega zenekar – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-uzent-kozossegi-oldalan-az-autobalesetet-szenvedett-kowalsky-meg-a-vega-zenekar-foto.htmlKoncertre igyekezett a Kowalsky meg a Vega zenekar, amikor a stáb 4 tagját szállító autó defektet kapott és fejre állt az autópályán. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megmutatta bikinis testét retusálatlanul – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kulcsar-edina-megmutatta-bikinis-testet-retusalatlanul-foto.htmlKulcsár Edina azon celebek közé tartozik, aki szívesen osztja meg a valóságot is követőivel. Nem szereti elkendőzni az igazságot, sem smink nélküli arcát, sem retusálatlan testét nem rejtegeti a nyilvánosság elől. TV + SztárokOrigoBalázs Klárit azért bántották, mert nem szült gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20190609-balazs-klarit-azert-bantottak-mert-nem-szult-gyereket.htmlBalázs Klárit sokan bántották azért, mert nem szült gyereket. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa merészen szabott bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-demcsak-zsuzsa-mereszen-szabott-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlDemcsák Zsuzsa mióta részt vett az Ázsia Expressz második szériájának forgatásán, teljesen kicserélődött. Újra a régi formájában van, amit bikinis fotója is bizonyít. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra családi idilljükről posztolt – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-szinetar-dora-csaladi-idilljukrol-posztolt-foto.htmlSzinetár Dóra családi pillanatot örökített meg és tett közzé közösségi oldalán. A képen kislánya és kisfia játszanak egy pokrócon. A színésznő pedig még sosem volt ilyen szép. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.