Fürdőruhában mutatta meg melleit Horváth Éva: a rajongók érdeklődtek, eredetiek-e

mell rajongó szexi Horváth Éva fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhában villantotta meg méretes dekoltázsát Horváth Éva.

Horváth Éva remek formában van, anyukaként is csodásan néz ki, és nagyon büszke a telt idomaira. Ezúttal fürdőruhában is megmutatta magát a közösségi oldalán: egy fekete, merészen dekoltált darabba bújt.

A fotóval sikerült a rajongóit lenyűgöznie, ám akadtak olyanok is, akik az iránt érdeklődtek, hogy a keblei valódiak-e.

Ezek műcicik?" – kérdezte valaki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Black is my happy color ☝️ @origamibikini #bikini #origamibikini #summerishere #finally

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga a koncertjén reagált a Cooper-pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-lady-gaga-koncertjen-reagalt-a-cooper-pletykakra.htmlLady Gaga a koncertjén üzent azoknak, akik álhíreket terjesztenek róla. TV + Sztárok--Kétségbeesésében elhagyta az országot Bács Ferenc özvegye, Trefil Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ketsegbeeseseben-elhagyta-az-orszagot-bacs-ferenc-ozvegye.htmlTrefil Edinát maga alá temette a gyász, végső elkeseredésében elhagyta az országot. Barátai, kollégái sem tudják, hogy hol van. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Liam Gallagher: egyszer még a saját bőrét is felszívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-fuggosegerol-vallott-liam-gallagher-egyszer-meg-a-sajat-boret-is-felszivta.htmlLiam Gallagher őszintén vallott a függőségeiről: kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta. TV + Sztárok--Arcon szúrták a rappert: vérben úszva találták meg az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-arcon-szurtak-a-rappert-verben-uszva-talaltak-meg-az-utcan.htmlVérben fagyva találtak rá a rapperre, akit megtámadtak és arcon szúrtak a nyílt utcán. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen mellei majd' kiestek két számmal kisebb fürdőruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-chrissy-teigen-mellei-kiestek-ket-szammal-kisebb-furdoruhajabol-mutatjuk.htmlChrissy Teigen nem szokott zavarba jönni, ha meg kell mutatnia magát. Modellként és kétgyerekes anyukaként is szívesen tárja fel fedetlen idomait a nagyközönség előtt. Ezúttal felvett egy fürdőruhát, csak épp két számmal kisebbet... TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra családi idilljükről posztolt – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-szinetar-dora-csaladi-idilljukrol-posztolt-foto.htmlSzinetár Dóra családi pillanatot örökített meg és tett közzé közösségi oldalán. A képen kislánya és kisfia játszanak egy pokrócon. A színésznő pedig még sosem volt ilyen szép. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.