Esküvői fotózáson volt Gelencsér Timi és Ungvári Miklós, gratulálnak a rajongók

esküvő Gelencsér Tímea rajongó esküvői fotózás Ungvári Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra gratulálnak a rajongók Gelencsér Tímea és Ungvári Miklós kapcsolatához. Nemrégiben esküvői fotózáson jártak.

"Rengeteg üzenet, komment érkezik, hogy mennyire szépek vagyunk együtt Mikivel, és hogy sok boldogságot" – mesélte a Brosnak Gelencsér Tímea, aki Ungvári Miklóssal volt egy esküvői magazin fotózásán. Erről az Instagramra is töltöttek fel fotót, amelynél sorra gratuláltak a rajongók. Többen úgy gondolták, valóban összeházasodtak.

"Palik Laci és Rákóczi Reni pedig még direkt trollkodnak is, hogy már ikreket is várunk. Bevallom, én nagyon jól szórakozom ezen, de szerintem azért többeknek leesett, hogy ez egy esküvőimagazin-fotózás volt" – folytatta Timi.

Azt is elárulta, nagyon jól szórakoztak a fotózás alatt, végignevették a napot. "Miki nagyon sok nőnek tetszik, de köztünk csak barátság van. Évek óta párkapcsolatban élek" – fogalmazott Gelencsér Tímea.

Demcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigoMajka a színpadon árulta el: lehet, hogy műteni kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-majka-a-szinpadon-arulta-el-lehet-hogy-muteni-kell.htmlBetegen sem mondta le a hétvégi koncertjét Majka. Állapotáról közönségének is beszélt. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigo„Mindig arra gondoltam, hogy bárcsak itt születtem volna”http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20190611-borbely-alexandra.htmlBorbély Alexandra Jászai Mari-díjas szlovákiai magyar színésznő 2017-ben elnyerte az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért. Az ország egyik legtehetségesebb színésznőjével ezúttal nem filmekről vagy szerepekről beszélgettünk, hanem arról, hogy melyek a kedvenc helyei idehaza, hol tud a leginkább kikapcsolódni és az ország mely nevezetességei, látványosságai nyűgözik le a leginkább.HirdetésDebreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-debreczeni-zitanak-egy-honapja-fogszabalyzoja-van.htmlDebreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, melyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.