Erzsébet királynő jóképű Fülöp herceg sármos születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbbünknek csak időskori képek élnek az emlékezetünkben II. Erzsébet királynő férjéről, Fülöp hercegről. Érdemes azonban megnézni a régi fotóit, ugyanis rendkívül jóképű férfi volt. 

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg vasárnap ünnepelte 98. születésnapját. A legtöbben csak időskori arcára emlékszünk, ám ha megnézzük a régi fotóit, rájövünk, hogy fiatalon rendkívül sármos férfi volt. Nem csoda, hogy az akkor még hercegnői ranggal bíró Erzsébet beleszeretett.

A Clarence House egy rendkívül szívmelengető fotóval emlékezett meg a születésnapról. A képen a kétéves Károly herceg látható édesapjával. Fülöp herceg öltönyt és napszemüveget visel, nagyon elegánsan fest.

De más fotói is arról árulkodnak, hogy bizonyára hölgyek ezreinek szíve dobbant meg, amikor megjelent egy-egy nyilvános eseményen.

Fülöp herceg és Erzsébet királynő 1951-ben Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Hulton Archive
Esküvői fotózáson volt Gelencsér Timi és Ungvári Miklós, gratulálnak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-eskuvoi-fotozason-volt-gelencser-timi-es-ungvari-miklos-gratulalnak-a-rajongok.htmlSorra gratulálnak a rajongók Gelencsér Tímea és Ungvári Miklós kapcsolatáshoz. Nemrégiben esküvői fotózáson jártak. TV + SztárokOrigoFriss fotón Ábel Anita és új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190611-friss-foton-abel-anita-es-uj-szerelme.htmlÁbel Anita májusban mutatta meg új párját közösségi oldalán. Most újra egy közös képet posztoltak, melyen nagyon boldognak tűnnek. TV + SztárokOrigoEz a véleménye Bochkor Gábornak a menstruáló nőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ez-a-velemenye-bochkor-gabornak-a-menstrualo-nokrol.htmlHavi bűnnek nevezte a menstruációt műsorában Bochkor Gábor. Állítólag bocsánatot kért a felvétel után. TV + Sztárok--Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ujra-ittas-vezetesen-kaptak-demcsak-zsuzsat.htmlA hírek szerint elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak. TV + SztárokOrigoCurtis arról vallott, hogy nem veti meg az alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-curtis-arrol-vallott-hogy-nem-veti-meg-az-alkoholt.htmlCurtist sokan féltik attól, hogy visszaeshet, de a rapper leszögezte, feleslegesen aggódnak. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.