Sáfrány Emese beleszeretett Ciprusba: oda is költözne

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
Ciprus költözés Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleskát olyannyira lenyűgözte egy csodás ország, hogy komolyan elgondolkozott a költözésen. 

Sáfrány Emese éppen Ciprus csodás látnivalóit és tengerpartjait tekinti meg, az ország pedig máris lenyűgözte a celebet. Olyannyira, hogy komolyan fontolgatja, odaköltözik. Már meg is nézett pár ingatlant.

Sáfrány Emesét lenyűgözte Ciprus szépsége Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

"Annyira beleszerettem Ciprusba, hogy erősen elgondolkodtam azon, hogy ide költözöm, meg is néztem pár gyönyörű ingatlant" – írta Aleska.

Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ujra-ittas-vezetesen-kaptak-demcsak-zsuzsat.htmlA hírek szerint elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak. TV + SztárokOrigoCurtis arról vallott, hogy nem veti meg az alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-curtis-arrol-vallott-hogy-nem-veti-meg-az-alkoholt.htmlCurtist sokan féltik attól, hogy visszaeshet, de a rapper leszögezte, feleslegesen aggódnak. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, amelyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el. TV + Sztárok--Klapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, amelyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.