Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan él

interjú Bódi Sylvi jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút, és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Elárulta, miért, és jövőbeli terveiről is mesélt.

Hosszú ideje nem adott már interjút az egykori playmate, Bódi Sylvi, aki 10 évvel ezelőtt lett szerelmes a szörfbe, azóta pedig már a hivatásává vált ez a sportág. Több mint 80 országban járt már, Bali a második otthona, és a méregdrága világmárkás ruhák, táskák helyett strandpapucsban és bikiniben érzi jól magát, szörfdeszkáján szelve a habokat.

A még mindig szexi, barna celeb elárulta, hogyan képzeli a jövőjét, és hol szeretne letelepedni.

Dunai hajóbaleset: kisgyermekét ölelve találtak rá egy koreai édesanyára az elsüllyedt Hableányonhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-dunai-hajobaleset-kisgyermeket-olelve-talaltak-ra-egy-koreai-edesanyara-az-elsullyedt-hableanyon.htmlSokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a Hableány nevű hajó kiemelése után a hatóság emberei: egy édesanya holttestét találták meg, aki gyermekét szorosan ölelte magához. TV + SztárokOrigoLek*rvázták Vajna Timit a pirosnál: a luxusautója verte ki a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20190611-lekrvaztak-vajna-timit-a-pirosnal-luxusautoja-verte-ki-a-biztositekot.htmlVajna Timit komoly inzultus érte a nyílt utcán a hétvégén. Egy fehér luxusautó sofőrje szólt be neki, az anyósülésen ülő barátnője pedig a telefonjával rögzítette az eseményeket. TV + SztárokOrigoMajka adásban lőtte át Tilla fülét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-majka-adasban-lotte-at-tilla-fulet.htmlMeghökkentő eseménynek lehettek szemtanúi a Bezár a bazár! című műsor nézői. Majka adásban lőtte át Tilla fülét. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki fiatalon a most 98 éves Fülöp herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-nezett-ki-fiatalon-a-most-98-eves-fulop-herceg.htmlA legtöbbünknek csak időskori képek élnek az emlékezetünkben II. Erzsébet királynő férjéről, Fülöp hercegről. Érdemes azonban megnézni a régi fotóit, ugyanis rendkívül jóképű férfi volt. TV + Sztárok--Tóth Vera egyre vékonyabb - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-toth-vera-egyre-vekonyabb.htmlTóth Verán jól látszik, hogy keményen edz: egyre karcsúbb és karcsúbb az énekesnő. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.